motti xt 250-16 chopper

arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınızı uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne nasipmiş

motti xt 250-16 chopper motor almayı düşünüyorum lütfen başka bi motor tavsiye etmeyin ben sadece bu motor hakkında bilgi almak istiyorum

çin malı bu motor sakın almaaaaa :)) demeyin çin malı olduğunu biliyorum

motora en fazla 1 sene binicem tipi hoşuma gitti fiyatları çok uygun ama birazda korkutuyor yolda giderken lastiği yerinden çıkarmı diye :)))

özellikle bu motor kullanıcıları ve kullananlar yazarsa sevinirim

paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

merhaba arkadasım cin malı oldunu bakma tabiki bir japon gibi olmaz ama sen ona bakarsan oda sana bakar....

internetten baktımda benim jınlunun aynısı yaw :p istersen bide jınlunlara bak

Ben Motti'yi beğenmiştim bi ara :) Tipi güzel ! Ama hiç kullanan tanıdığım yok ; Yani yorum yapamicam :)

ben yaklasık 7-8 ay kullandım
bi sorun cıkarmadı ama aylar gectikce sat benı artık yoruldum diyo makına sattım bence gecıs veya sehir içi ideal bir makına alınır

arkadaşlar öncelikle paylaşımlarınızı uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bu güne nasipmiş

motti xt 250-16 chopper motor almayı düşünüyorum lütfen başka bi motor tavsiye etmeyin ben sadece bu motor hakkında bilgi almak istiyorum

çin malı bu motor sakın almaaaaa :)) demeyin çin malı olduğunu biliyorum

motora en fazla 1 sene binicem tipi hoşuma gitti fiyatları çok uygun ama birazda korkutuyor yolda giderken lastiği yerinden çıkarmı diye :)))

özellikle bu motor kullanıcıları ve kullananlar yazarsa sevinirim

paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

lastigi mastigi fırlamaz çin malı ama çin malı hesap makinası degil bu o kadarda dandik degil yani ben hergün 120ye yapıstırıp işime gidip geliyorum biraz vibrasyon var oda 100 ve sonrasında gerisi gayet güzel baktıktan sonra tabi iş gorme anlamında buı motorları kimi motor yerine koymaz benim gibi kimide canavar gibi motor der ikiside dogru eger yeni baslayacaksan senin icin canavar gibi motor emin ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar