motovloglar?

önceliklle herkese merhaba motor konusunda daha çok yeniyim ve motovlogların yeni baslayanlar için çok faydalı olduğunu düşünüyorum herkes bildiği motovlogları yazarsa paylaşırsa daha çok faydalanmıs olucaz ve bizim için daha yararlı olucak şimdiden teşekkürler.

Ben ROYAL JORDANİAN TAKİP EDİYORUM YOUTUBEDE YABANCI AMA YİNEDE İYİDİR

MotorcuMuhabbeti Istanbul'dan bir arkadaşımız gayet samimidir tavsiye edilir , diğerlerini de ekliyorum teşekkürler.

Şunlarin bayan versiyonunu da bn cekeyim yahu .. Dedikodu kıvamında,motorcu muhabbetti tarzında,,

Kırmızı ışıkta.. Aa sol carprazdaki bayan sürücüyu goruyomusunuz nerden aldı acaba üstündekini

(tamamen hayal gücü sayesinde yapılmış bir yorumdur)

Malum birinin yazdıkları dahil :)
Oz Hayaller 2

Oz hayaller ve motorcumuhabbeti dışında turkçe vlog yapanlar motordan anlamıyor. Hiç darılmaca yok. Muhbbetine takip edin ama o adamlar vasat suruculer. Konuşmaları da akıcı değil. Oz hayallerin scooter iclemelerini bir izleyin. Belki kendi motoru olduğundandır ama yine de amator birinin bu kadar profesyonelce inceleme yapabilmesi guzel. Ne barkın ne motorcumuhabbeti daha iyi inceleme yapmadı şimdiye kadar.

Diğer vloglar ise vakit geçirmek için izlenir. Birşey oğrenilmez. Samimi, keyifli çocuklar ama.

Motorcu Muhabbeti artık aea nın ekibine katılacak gibi ilerde daha güzel paylaşımlar olur inşllh :)

[YT]?v=OJk1dVUFnTM[/YT]

Oz hayaller ve motorcumuhabbeti dışında turkçe vlog yapanlar motordan anlamıyor. Hiç darılmaca yok. Muhbbetine takip edin ama o adamlar vasat suruculer. Konuşmaları da akıcı değil. Oz hayallerin scooter iclemelerini bir izleyin. Belki kendi motoru olduğundandır ama yine de amator birinin bu kadar profesyonelce inceleme yapabilmesi guzel. Ne barkın ne motorcumuhabbeti daha iyi inceleme yapmadı şimdiye kadar.

Diğer vloglar ise vakit geçirmek için izlenir. Birşey oğrenilmez. Samimi, keyifli çocuklar ama.

Merhabalar,ben de dahil olmak üzere diğer motovlog yapan kişiler açıklamalarında profesyonel bilgi vermediklerini belirtmiş ve bu kanallar motosiklete yeni başlamış,yada başlamak isteyen kişileri bilgilendirmek ve insanlara motosiklet sevgisi aşılamayı amaç edinmiş kanallardır.Teşekkürler.

Yolcudur Abbas

Benimki de enduro tarzı motovlog kanalım youtubeda dişlilastik kanal url https://www.youtube.com/channel/UCwniDXNRRU-ckW3cS2Bqiww

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar