MotoVlog # Chopper Günlüğü # Regal Rapto 150-E2 Motorum İle Yollardayım!

Selam abilerim,kardeşlerim MotoVlog işine girdim sizlerin destekleyeçeğinizide düşünerek öncelik ile kendi motorumu tanıttım :) şöyle linkini vereyim : Merak eden olursa Regal Raptor 150-E2 https://www.youtube.com/watch?v=uodPyPqI1d8

Regal Raptor 150 E2 model motorum ve gündelik yaşantımdan kesitler ile özgürlük hissini paylaşıyorum. Motor sadece iki tekerli bir binek araç değil, bir araya gelmiş bazı güzel hisleri yaşamaktır. Motora binin, motor özgürlüktür.

Kanal Linkim : https://www.youtube.com/channel/UCa20khYfkA4kcdd-zU-n2pA

Moto Vlog İşinde yeni olduğum için desteklerinize çok ihtiyacım var,kanalıma abone olmanızı rica ediyorum,ve ayrıca videolardaki hataları bildirmenizi doğal olarak yeniyim herkesin görüşüne ihtiyacım var :) teşekkür ederim

Kolay gelsin arkadaşım, yolun açık olsun. İyi niyetimi gösterdiğime göre ukalalığımı yapabilirim. Chopper değil cruiser. Bu ayrımın ne olduğuna dair yazılar mevcut internette. He şöyle bişey de var chopper yazsan/desen nolur? Hiç bişey. Sadece ben kıl olmuş olurum o kadar :D tekrar kolay gelsin.

Kolay gelsin arkadaşım, yolun açık olsun. İyi niyetimi gösterdiğime göre ukalalığımı yapabilirim. Chopper değil cruiser. Bu ayrımın ne olduğuna dair yazılar mevcut internette. He şöyle bişey de var chopper yazsan/desen nolur? Hiç bişey. Sadece ben kıl olmuş olurum o kadar :D tekrar kolay gelsin.

yorumun için teşekkür ediyorum benim model mi chopper'a girmiyor ? yani anlayamadım

yorumun için teşekkür ediyorum benim model mi chopper'a girmiyor ? yani anlayamadım

Yok kısaca durum şöyle; fabrikasyon yani seri üretim olanlar cruiser, kişiye özel üretilen başka eşi olmayanlar ise chopper. Ama tarz aynı olduğu için karıştırılır genelde.

Yok kısaca durum şöyle; fabrikasyon yani seri üretim olanlar cruiser, kişiye özel üretilen başka eşi olmayanlar ise chopper. Ama tarz aynı olduğu için karıştırılır genelde.

anladım aydınlattığın için teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Güncelim! arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Orman videoları huzur dolu izleyebilirsiniz kanalıma ekledim :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Desteklerinizi bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar