Motovlog çekimleri hakkında yardım - fikirleriniz ?

arkadaşlarım abilerim merhabalar hepinize hayırlı geceler :)
sj5000wifi kask kamerası almıştım güvenlik amaçlı düşündüm ilk başta fakat sonradan motovlog neden olmasın diye düşündüm fakat çok sayıda da motovlog var hepimiz biliyoruz. Şuan tabiki herkes gibi acemilik aşamaları benimde. Motosiklet camiasında yeniyim henüz sadece bir scooterla başlamıştım fakat motosiklet o kadar keyifli geldiki 8. ay olmadan elimdeki scooteri satmadan kendime yeni motosiklet aldım , kaskımı montumu eldivenimi ekipmanlarımı şimdiki motorum scooterdan daha seri ve hızlı olduğu için biraz daha kaliteli bütçe artırarak yenileri ile değiştirdim derken birde kamera aldım. Dün deneme amaçlı ışıkta beklerken kayıt esnasında kırmızıda geçen minibüscülere denk geldim ve editleyip onu küfürlü bir sözle montajladım dolayısıyla tepki aldım biraz sayko bir paylaşım oldu kusuruma bakmayın. Sizce ne tarz şeyler çekmeliyim
birde tavsiyeleriniz nedir şuan mesela video kayıt yapıyorum ama ses kaydında sıkıntı var harici mikrofonu telefona bağlıyorum normal konuşurken sorun yok ama hareket halinde dış ortamın sesi çok net çıksada rüzgar sesi olmasada benim ağzımın ucundaki mikrofonda benim söylediklerim hiç birşey çıkmıyor bu neden olur ? Harici mikrofon monte etmek istemiyorum çünkü su geçirmez kabı delersem yazın tatilde su altı çekimi felanda yaparım diye düşünüyorum sizler ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler hoşçakalın :)
Kanalımı izlemek isteyen arkadaşlarım için youtube moto analiz yazıp çıkan videoları seyredebilirler
https://www.youtube.com/channel/UCLVGyToRIEgwvJfvDdB4Rrw

Son düzenleme:
g25Jl3.png

arkadaşlarım abilerim merhabalar hepinize hayırlı geceler :)
sj5000wifi kask kamerası almıştım güvenlik amaçlı düşündüm ilk başta fakat sonradan motovlog neden olmasın diye düşündüm fakat çok sayıda da motovlog var hepimiz biliyoruz. Şuan tabiki herkes gibi acemilik aşamaları benimde. Motosiklet camiasında yeniyim henüz sadece bir scooterla başlamıştım fakat motosiklet o kadar keyifli geldiki 8. ay olmadan elimdeki scooteri satmadan kendime yeni motosiklet aldım , kaskımı montumu eldivenimi ekipmanlarımı şimdiki motorum scooterdan daha seri ve hızlı olduğu için biraz daha kaliteli bütçe artırarak yenileri ile değiştirdim derken birde kamera aldım. Dün deneme amaçlı ışıkta beklerken kayıt esnasında kırmızıda geçen minibüscülere denk geldim ve editleyip onu küfürlü bir sözle montajladım dolayısıyla tepki aldım biraz sayko bir paylaşım oldu kusuruma bakmayın. Sizce ne tarz şeyler çekmeliyim
birde tavsiyeleriniz nedir şuan mesela video kayıt yapıyorum ama ses kaydında sıkıntı var harici mikrofonu telefona bağlıyorum normal konuşurken sorun yok ama hareket halinde dış ortamın sesi çok net çıksada rüzgar sesi olmasada benim ağzımın ucundaki mikrofonda benim söylediklerim hiç birşey çıkmıyor bu neden olur ? Harici mikrofon monte etmek istemiyorum çünkü su geçirmez kabı delersem yazın tatilde su altı çekimi felanda yaparım diye düşünüyorum sizler ne önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler hoşçakalın :)
Kanalımı izlemek isteyen arkadaşlarım için youtube moto analiz yazıp çıkan videoları seyredebilirler
https://www.youtube.com/channel/UCLVGyToRIEgwvJfvDdB4Rrw

tlf a bağladığın mic kaskın içinde tam ağzının karşısına sabitle batla falan. mic alıcısı biraz aşalarda kalırsa düzgün ses kaydı alamazsın. ayrıca mesela buff kullan, buffın içine ağzının yanına koy mikrofonu öle dene, mic girişinin üstüne pamuk sar rüzgarı etkisini azartır öyle dene. sana birkaç fikir.

tlf a bağladığın mic kaskın içinde tam ağzının karşısına sabitle batla falan. mic alıcısı biraz aşalarda kalırsa düzgün ses kaydı alamazsın. ayrıca mesela buff kullan, buffın içine ağzının yanına koy mikrofonu öle dene, mic girişinin üstüne pamuk sar rüzgarı etkisini azartır öyle dene. sana birkaç fikir.
Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim :) deduklerinizin aynisini yaptim dun ama yine verim alamadim. Mikrofunu aracindaki bluetout sisteminden cikartmistim. Dikiz aynasinda olmasina rağmen iyi ses gidiyordu uzerinde ruzgar kesen sungeride vardi yeni mikrofob siparis ettim umarim olur bu kez :)
Motovlog cekenleri cok dert etmissiniz izlemeyin olur biter :) yada alun sizde cekin illa herkes binlerce kez tiklancak diye kural yok :)

iyi de güzel kardeşim, sen kendin kural ihlâli yaparken, başkasının yanlışına dikkat çekmen ironik olmuyor mu?

iyi de güzel kardeşim, sen kendin kural ihlâli yaparken, başkasının yanlışına dikkat çekmen ironik olmuyor mu?

Tabiki haklısınız hata bu sonuçta hepimiz yapıyoruz ister istemez fakat mümkün olduğunca hata yapmamaya çalışıyorum mesela bir motorun araçların arasında durmasıyla kırmızı ışıkta geçen sürücünün hatası aynı değil diye biliyorum . Kırmızı ışıkta geçmek bildiğim kadarıyla 10 aslı %100 kusurlu bulunan suçlardan birisi , arkadan çarpmakta aynı şekilde :/

Motovlog cekenleri cok dert etmissiniz izlemeyin olur biter :) yada alun sizde cekin illa herkes binlerce kez tiklancak diye kural yok :)

izlemiyorum oluyor bitiyor zaten merak etme :)

bugune kadar 2-3 videom vardır gezilerimdeno kadar , oda kendime hazırlamışımdır hatıra olsun diye.

Bir ara herkesin vine çekmeye çalışması gibi birşey bu.Elini sallasan vlogera çarpıyor.Kimse kusura bakmasın ama gereksiz bir bilgi kirliliği meydana geldi.

Küfüre karşıyız :)
Teşekkürler bunu tespit ettim bende :) Sonra ki videolarım da kısmet olursa küfür vb içerikler bulundurmamaya çalışacağım :)
izlemiyorum oluyor bitiyor zaten merak etme :)

bugune kadar 2-3 videom vardır gezilerimdeno kadar , oda kendime hazırlamışımdır hatıra olsun diye.
Ne güzel aslında keyifli birşey bana kalırsa , cevabım içinde kusura bakmayın sadece yardım ve fikir isterken alaycı cevap olarak algıladım resmi , teşekkürler :)
Bir ara herkesin vine çekmeye çalışması gibi birşey bu.Elini sallasan vlogera çarpıyor.Kimse kusura bakmasın ama gereksiz bir bilgi kirliliği meydana geldi.

Cevabınız için teşekkürler o konuda katılmamak elde değil tabiki misal bir zincir nasıl temizlenir diye aradığım zaman aynı konu yüzlerce kişi tarafından hazırlanıp kaydedilmiş oluyor . İyi birşey değil tabiki fakat buna çare yok ki efendim her geçen gün yeni bir kişi katılıyor motovlog olarak söylemiyorum genel anlamda. Bilgi kirliliği daha çok artacak çünkü herkes birşeyleri tecrübe ediniyor herkes birşeyleri paylaşma gereği duyuyor mutlaka malesef burada elden birşey gelmiyor. Youtube'da oynadığı oyunun ekran görüntüsünü paylaşarak ayda 17 18 milyar para kazanan çocukta var 16 yaşında , bir yandan işsiz bu işle para kazanıp parasını çıkaranda var . teknoloji arttıkça bunlar olacak şeyler malesef , hayırlı geceler :)

Ben bu youtube furyası ne zaman patlayacak onu merak ediyorum.Kimseye bir düşmanlığım yok ama sonunu görmeyi merak ediyorum

"almıştım güvenlik amaçlı düşündüm"
güvenlik le tedbiri karıştırmamalısın
enbüyük şovalye(donkilot"don quijote")ye saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar