Motovizyon ve motorlu taşıtlar vergisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, 11 ocak 2007 tarihinde honda beat i mi takasa vererek Gilera Runner aldım motorumdan memnun olmama karşı motovizyon konusunda aynı duyguları taşımıyorum. Motorlu taşıtlar vergisi makbuzu mu istiyorum (mtv) 5 ay oldu motorumu alalı hala makbuzunuz trafik müşavirimizde cevabı alıyorum, sattıkları motorların hepsinin makbuzu toplu gelecekmiş. Hepsinin toplu gelmesi açıkcası beni ilgilendirmiyor ve mağdur kalıyorum, bugün mtvmi sorgulattım ve motorumun ocak vergi borcu gözüküyor

ads305zqs0.png

verginizi ödedik, makbuzunuz müşavirimiz de, sattığımız tüm motorların makbuzu toplu olarak gelecek diyorlar benim vergim ödenmemiş gözüküyor. bu nasıl bir çelişkidir. ocak ayından beri belli aralıklarda arıyorum pazartesi sorucaz şöyle yapacağız böyle yapacağız diyorlar. dün açtım bu haftaiçinde bize gelecek dediler makbuzunuz :? ödememiş gözüküyorlar nasıl gelecek anlamadım. Motovizyon gerçekten illallah dedirtti

http://img101.imageshack.us/img101/7555/ads305zgo4.png
:pr: :pr:

honda beat imi aldıktan 2 hafta sonra otosever vergi dekontumu vermişti. motovizyonda ise 5 ay geçti dekontun olup olmadığını bilmiyorum. üstelik motor borçlu :silent:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
vallahi ben dnb den almıştım motorumu
ruhsatı elime aldığım gibi tüm evrakı da teslim ettiler
netten sorgulattığımda da herşey normaldi
doğrusu böyle olmalı

Luxor siteye topic açmadan yarım saat önce ferco motora şikayetimi bildirmiştim. Motovizyona telefon açtım şimdi sanırım ferco görüşmüş. bugün ödeyeceklermiş, yarın gelip dekontu alabilirsiniz dediler. keşke distribütör firmaya şikayet etmeme gerek olmasaydı.

Moralini bozmak istemem ve motor satıcıları, süresi dolmadan satışını yaptıkları motorların vergisini yaıtrmıyorlar genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar