Motor kısmetiyle gelir derler
hocam ben pek bişey göremedim :/
Motor kısmetiyle gelir derler
Anme değil Amme hizmeti
Genelleme yaparsak, motor tipine gore kendimce motor bakışı,
ENDURO, artçıya gayet rahat, fakat albenisi yok, kızların biraz geri durduğu motor türü, yani onun güzelliğini anlaması için yaşaması lazım,
SS, çekici, albenili, heycanlı, kızların baktığı sevdigi motor türü.. Fakat oturduğu zaman aah kolum tutuldu, ayhhhh düşcem, hayır hızlanma hızlanma, diyerek yine geri duracagı yılabilceği motor türü,
NAKED, geçen buluşmada kızların bu motor türü için soylediği, bune bomboş motor bu.. pek motordan saymıyorlar..
CROSS, ayhh bu ne kir az temizlen gel, yok vallla olmaz... çok macaracı ayh yorar beni..
SCOOTER, ayh bu ne rahat böyle diyceği ama, ya kuryelerde de buna benzio yani nie bu diyip kucumseme ihtimali olabilecek motor türü...
Nihayetinde motorun keyfini ozellikle bahar aylarında kızlara yasayarak hissettirmek lazım.. yoksa cogu kız arkadasım motor mu aman aman diyor... ama arkama binince de ayhh ne zaman gelcen gene binelim diorlarBide kız arkadaş artçı olunca arkadaşlar yavas gidelim ziyadesiyle alışmamız yavaş yavaş..
kardeş servine bir danış, motorla birlikte vermeleri lazımdı seni kazıklamışlar.