Motosikletten soğuduğunuzda ne yapıyorsunuz?!!!

DKN

kafada en ufak bir satsam mı acaba düşüncesi oluşursa, sevseniz bile satıcaksınız

Motosikleti
600RR
banada bugünlerde bişey oldu market harici binmiyorum hatta bugün bisikletle gittim :silent:

Yeri geldi yağmura yakalandım donuma kadar ıslandım yeri geldi araçların tırların ağır tacizine uğradım sıkıştırıldım hatta kaza yaptım 1 defa oldu ama itmek zorunda kaldım oda benden kaynaklandı yolda kaldım. yeri geldi lastik patladı ama bu saydıklarıma rağmen bir kere bile bu tutkudan vazgeçmeyi düşünmeyi bile düşünmedim.

Metrobüse bin. İndikten sonra minibüse bin, trafikte sıcaktan patlarken yanından vızır vızır geçen motosikletleri seyret. :wiinkk:

Düşünürken bile motosikletime yeniden aşık oldum :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Git yat uyu abi senin uykun gelmiş.

Ogrenirken sogudum cunku daha ilk ustune oturusumda milim gitmemisken oldugum yerde devrildim biraz sıkıntı cektim yetmiyor gibi cevreden gelen sen yapamassınlar edemessinler duya duya iyice yapamayacagima inanmaya basliyordum ve kızım nerden sardin motora ne gucun yetiyo ne boyun diye kendime kizdim bu isten cikmak istedim yapamadım bir turlu cunku motosikletini guzel guxel surenleri gordukce,artci oldukca icin icin uzuldum hele toplu tasimada pufur pufur giden motosikletlere bakip bide kendimi ter kokulu minibusun icinde patates cuvali gibi giderken .. cok koydu soguma filanda kalmadı ve kendime inandım :D

bu tarz durumlar ruhsal değişiklikler sinyal olabiliyor, size önerim aile hekiminize gidip
bir kan tahlili yaptırmanız, kan değerlerinizi bir kontrol ettirmeniz, vucut bazen böyle sinyaller verebiliyor, biz farklı algılıyoruz.

Kafayı soğuk suya sokup çıkarıyorum :cherry: Bir de bazen sarılasım geliyor motosikletime ama "el alem ne der" diye düşünmekten, şu an yapamadım :mrgreen:

neden motosikletten soğuyorsun ki? bence sen insanlardan soğuyorsun, motora yoruyorsun?

Dün konakta beni silme geçen otobüs şöförünün peşinden bastım ama yetişemedim artçı vardı şok cihazınını çıkarıp bi tarafına monte edicektim ama motor gitmiyo arkadaş basıyom basıyom gitmiyo adam uçtu dağ gibi otobüsle orda motordan soğumadım değil hani :D

daha hiç başıma gelmedi ama, neden motosikletten soğuduğunuzu tesbit edip o sorunu çözmeye çalımalısınız,
motosikletle aranıza biraz zaman koyarsanız, kendiliğinden geçer, ( tecrübeyle sabit 45 gün kol kırığı nedeniyle sürememiştim)

sizi çok iyi anlıyorum gerçekten ilgi artık can sıkmaya başlıyor. ilk başlarda güzeldi. şimdi heryerde durup/durdurup saatlerce soru yağmuru. artık top speedim 50 mesela. sorana 50 diyorum uzaklaşıyor. yermeye çalışan arkadaşlar yüzünden iyi niyetli arkadaşların da kalbini kırmaya başladım. motora binmekten zerre soğumadım ama bi yere parketmekten soğudum..

barodi hocam bu arada riva sahil deki motosiklet sizindi sanırım maşallah :) bizim msx çi arkadaşlar da oradaymış :) fotorğaflarından gördüm

(örnek olarak bakın ben de ilgi gösterdim)

abi bu kadarmış, kaza bela yapmadan sakatlanmadan bırak bence... Sat gitsin motoruda. Herşeyin bi sebebi vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar