motosikletten anlayanlara soru ! (2.el Goldwing)

hondanın bütün güvenli sürüş derslerini aldım.şimdi ise bir goldwing 1500 se almak istiyorum ancak,malum 2000 model son bunların. ben ise 1997 civarı almak istiyorum. sizlere sorum şu , 1997-2000 model bir goldwing 1500 se 40.000 km altı kazasız ve bakımlı olursa başımı ağrıtırmı ? yani arıza vb. şeyler yaparmı? yoksa paşa paşa binermiyim ? şimdiden tşk ler

Normal şartlarda bir motosiklet (hele ki Goldwing) 40.000'de sorun çıkartmaz...
Ayrıca herhangi bir sorunda arkadanda Honda garantisi olacağından , paşa paşa binersin...

yani kaç model olursa olsun (1980 lere inmeyelim :queen: 1997-2000 arası) problem çıkarmaz. hmm. araba yerine bunu mu alsam :) kalorifer de var :) :)

elde cok iyi olmasada elde bir araba olmadan o tür bir motor almak bence biraz riskli, bu işin dağ yolculuğu var, kar yağışı vaar, yada her şey olabilir.

Bence araba yerine o motoru almak akıllıca degil:farao: Tabi çok paran vardır milyardersindir o zaman ayrı:farao:

ARABAN YOKSA ARABA AL KARDEŞ sonra motoru alırsın arabasız olmaz haberin olsunnn

Soru "malum motosikleti alıyımmı"
Cevaplar "motosikleti bırak araba al" :silent:

motoru napacan araban yoksa araba varsa motoru yine alma arbanın modelini yükselt 2008 se araban o zaman al

Ne arabası ya şaşkın mısınız siz :silent: Ne kadar eğitim almış olsan da küçük cc motorla başlayıp tecrübe edinmelisin bence... :wiinkk:

Goldwing gibi bir motor için 40 000 Km. gençlik çağı sayılır. sorun çıkarmayacaktır. genelde çok Tel Maşa bir motor olmaz sa zaten hiç bir motor bakımları aksatılmadığında sorun çıkarmaz:cat:
Arkadaşlarımın neden araba al dediğini anlamiş değilim :silent: Asıl siz araba alın o zaman, araba.net' e takılın ondan sonra:queen:

Ne arabası ev almadan arabamı olur??
Bırak abi önce ev al:pr:
Adamın parası var zevki var bi soru sormuş cevaplara bak

songokhu,the_cayman,dishy

Biraz ince düşünün ona göre cvp verin
Goldwing bana göre hep gereksiz büyüklükte olan bi motor olarak kalacak.Motor degil arabaya benzetmeye çalışmışlar.:pr:
Küçükken gördügümde bile araba sanırdım

dünyanın bin türlü hali var bir aile için her an elinin altında bulunan çalışır durumda bir 4 tekerli araç zor durumlarda gereklidir. goldwing almak yerine orta halli bir araba alıp geri kalan para ile düzgün bir maxi scooter alınabilir görüşündeyim.
olası bir hastalık durumunda hastamızı motor ile taşımak daha tehlikeli olacağı için hem ihtiyaç hem de zevk için motor ve araba derim

Yavv arkadaşlar, durun yapmayın, siz kardeşsiniz :)
Arkadaşın zati arabası vardır, kim yımırtalarını aynı sepete koyar?
:mrgreen::mrgreen:

Yavv arkadaşlar, durun yapmayın, siz kardeşsiniz :)
Arkadaşın zati arabası vardır, kim yımırtalarını aynı sepete koyar?
:mrgreen::mrgreen:

iyi de abi arabası olduğunu söylediği bir mesajı ben göremedim
araba konusunda " kaloriferide var araba yerine bunu mu alsam demiş" o zaman arkadaşın araba alacak kadar parası var nasıl değerlendiririm diye merak etmiş:)

dünyanın bin türlü hali var bir aile için her an elinin altında bulunan çalışır durumda bir 4 tekerli araç zor durumlarda gereklidir. goldwing almak yerine orta halli bir araba alıp geri kalan para ile düzgün bir maxi scooter alınabilir görüşündeyim.
olası bir hastalık durumunda hastamızı motor ile taşımak daha tehlikeli olacağı için hem ihtiyaç hem de zevk için motor ve araba derim

Hastayı arabaylamı taşıyacağız ?????????

Soru "malum motosikleti alıyımmı"
Cevaplar "motosikleti bırak araba al" :silent:

Ne arabası ya şaşkın mısınız siz :silent: Ne kadar eğitim almış olsan da küçük cc motorla başlayıp tecrübe edinmelisin bence... :wiinkk:

Adam motor soruyor siz araba al diyorsunuz :mrgreen::mrgreen:

ya arkadaşlar biz okuduk konuyuda siz sadece konuyu okumuşsunuz problem ordaa :) bakın ne yazmış kardeşimiz

m.badalıoğlu;726934' Alıntı:
yani kaç model olursa olsun (1980 lere inmeyelim :queen: 1997-2000 arası) problem çıkarmaz. hmm. araba yerine bunu mu alsam :) kalorifer de var :) :)

evet şimdi yorumlarınızı tekrar bekliiiremmm

Hastayı arabaylamı taşıyacağız ?????????

yokkk tabi günümz şartlarında hasta ölene kadar ambulans bekliyecezzz hatta o an bi olumsuzluk varsa mesela tlf bulamak şarzın bitmiş olmasıı yada bulunduğun yeri tarif edememek gibi o zaman kızılderililer gibi duman yoluyla ambulansa yerimizi tarif edebiliriz :) hamile bi yakınımız olsa evde ambulans gelene kadar doğurur mazallah

abi lütfennn yaa tamam motor güzel havası başka kendine ait bi yaşam tarzı var ama eksisi arabaya göre daha çokk yine goldving alınır ama kapıda bi hacı muratın durmasında fayda var ( benim fikrimm tabiki )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar