Motosiklette Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler (Mizahi anlatımlı faydalı bilgiler)

cok gzl olmus paylasım ıcın tskler mızansel olması okuma hevesını arttırıyor

teşekkürler ben ilk defa gördüm çok beğendim ama kafama bişi takılda chopper tip motorlarda yokuşta neden zorluklar oluyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben niye önceden okumamışım ya, çok güzel, paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Çoooook güzel bi yazı olmuş,yazanın da alıntı yapanın da eline sağlık...

Hepsi çok güzel gerçekten de 16. madde süper :mrgreen: eğlenerek öğrenelim şeklinde başarılı bir anlatım olmuş teşekkürler :rendeer:

"4. Öyle walkman, radyo gibi şeyleri motor tepesinde dinleme."

Mesaj yerine ulaşmıştır umarım:p

Çok güzel kaleme alınmış motorcu ögütleri tebrikleri.
Ama lütfen 7. maddeyi şeftali ile sınırlandırmıyalım. Tüm meyve ve sebzelerin püre üretim metodu olarak kullanılabiilir :p
(7. Aynaya asılı şeftali torbası filan taşımaya kalkma. Ben gecen yıl denedim, düşünce eziliyorlar.)

Çok güzel kaleme alınmış motorcu ögütleri tebrikleri.
Ama lütfen 7. maddeyi şeftali ile sınırlandırmıyalım. Tüm meyve ve sebzelerin püre üretim metodu olarak kullanılabiilir :p
(7. Aynaya asılı şeftali torbası filan taşımaya kalkma. Ben gecen yıl denedim, düşünce eziliyorlar.)

Yazda geliyor ki daha dikkat etmeliyiz...

Burda (Ş.Urfa) adamın biri mobiletin deposunda karpuz taşırken görmüştüm..

Kırmızı ışıkta durup ayağını yere basmaya kalkınca koca karpuzun parçalanmasını
valla kahkahalarla izlemiştim...:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murat abiiii bayıldımmmm yaaaaaaaaaa süperr =)))

27. Polis çevirdiğinde o daha hiç konuşmadan sen mutlaka birkaç şey söyle. Eksiğin, fazlan, hatan, kusurun varsa ve onun bunu fark ettiğini biliyorsan hemen itiraf et, inkar etme. Yarım ağızla konuşup "Dişimi çektirdim de çok üzgünüm, farkındayım. Aslında hiç yapmam. İkaz ettiğiniz için teşekkür ederim" filan de. (Yıllardır denenmektedir ve yaşamımda buna karşı koyabilen bir polise hiç rastlamadım)

bu maddeyi özellikle denicem polis çevirirse puhahahaha =)):p

Abicim ellerine sağlık harika olmuş valla zevkle okudum... =)) ayrıca beni arı sokarsa bende onu sokarım valla ben duramamki yerimde soluğu asfaltta alırım...:p:mrgreen:

mükemmel her zaman göz ününde olsun diye çerceve yaptım astım usta emegine sağlık :rendeer:

Abi süper olmuş eline sağlık. Hele o 21. maddeyi ben daha bu hafta sonu yaşadım. Hava sıcak diye eldiven takmadım arı kolumdan montun içine girmiş fena soktu valla...

murat abı 10 numara bı yazı olmus 3 bı arada gıbı komık ogretıcı ve eglencelı supersın devamını beklıyoruz tebrıkler :mrgreen:

murat abi 25. madde benim başıma geldi aklıma geldikcede hala gülerim emeğine eline sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar