- Konu Yazar
S.a beyler ben kuba cg100 dik sport aldım alırken adam çift turbo oldugunu soyledi bu turboyu aktif hale getirmek için ne yapmam lazım
Son düzenleme:
bu mesajları yollayanları gerçekten kınıyorum sizin gibi insanlar yüzünden soru sormaya çekinen bildiğiyle alay edilir korkusuyla konuşamayan bir toplum çıkıyo ortaya ve biz buna cehalet zinciri diyoruz ki en büyük halkaları sizlersiniz alay etmek dalga geçmek yerine makul bir şekilde bilgilendirip doğruyu göstermek daha insancıl olur bence bi denemenizi tavsiye ederim...
bu mesajları yollayanları gerçekten kınıyorum sizin gibi insanlar yüzünden soru sormaya çekinen bildiğiyle alay edilir korkusuyla konuşamayan bir toplum çıkıyo ortaya ve biz buna cehalet zinciri diyoruz ki en büyük halkaları sizlersiniz alay etmek dalga geçmek yerine makul bir şekilde bilgilendirip doğruyu göstermek daha insancıl olur bence bi denemenizi tavsiye ederim...
Peki okuma yazma bilen evinde veya kullanabileceği bi yerde interneti olan birinin turbo nedir?nasıl çalışır? gibi konuları basitçe araştırıp konu hakkında bilgi sahibi olmamasınıda kınıyormusun?
komedi gibi yurtdışındaki pek çok motosikletle ilgili forumlara üyeyim ordaki insanların neleri tartıştıgını söylimi size,
Mesela jack motosikletini piste sokmak istiyor ve motorun enjeksiyon sistemini hangi bilgisayara hangi programla hangi ayarları yapcıagını tartışıyor,mike ise süspansiyonunu hangi yol koşula göre ayarlıcagını soruyor ve acaba bir model motorun havalı süspansiyonlarını modifiye edip taksa ne gibi sonuç alırı tartışıyor.
Şu hale bak acınası haldeyiz.Bu forumda daha fazla yazı yazmak istemiyorum bilgi düzeyi çok düşük kabus gibi kendimi maymunlarla çevrili enistain gibi hissediyorum.