Motosiklette saat problemi

Çoğumuzun motorunda gösterge panelinde bir saat olmadığını biliyorum. Sürüş esnasında saate bakmak gerektiği zamanlarda, eğer elinizde eldiven de varsa, mecburen motoru durdurmamız gerekiyor ya da üşenip yola devam ediyoruz. İnternette gezinirken şöyle bir ürüne rastladım: Motorcycle handlebar watch.

gittigidiyor.com da satılıyor. ben almayı düşünüyorum fakat ölçüler her motora olur mu onu bilemiyorum. yabancı bir sitede ölçülerini yazmışlar ama ben birşey anlamadım.
http://urun.gittigidiyor.com/Cruiser-Motosikletler-Icin-Gidon-Saati_W0QQidZZ4820322
http://www.webbikeworld.com/r2/bike-watch/bike-watch.htm

Benim sorum şu; motor üzerideyken saat problemini çözmenin daha basit ve ucuz yolu var mı? ikincisi de bu saat her motora olur mu?

Kırmızı da durduğumda bakıyorum saate, yoksa evet bakamıyorum :) Durmaya, eldiveni çıkarmaya, montumu sıyırmaya üşeniyorum..:mrgreen: Bir de onları eski haline getirmek var yani :p:mrgreen:

Super Moderator
ben kendim yaptım migrostan 7,75 ytl ye aldım taktım
bakın nasıl olmuş

grnt000jdw4.jpg

grnt001dvp7.jpg

su geçirmiyor mu o? ayrıca kolayca çalınabilir gibi geldi gözüme. nasıl sabitledin oraya?

Super Moderator
su geçirmiyor mu o? ayrıca kolayca çalınabilir gibi geldi gözüme. nasıl sabitledin oraya?

walla bi kere yağmurda kullandım bişi olmadı :cat:
arkasında çift taraflı bant var bantla yapıştırdım çalınırsada ki daha bişi olmadı 7,75 ytl bişi olmaz :wiinkk:

Cruisera üstteki analog saat daha çok yakışıyor bence.Gabe'de vardı ben bayıldım

@alper_tim
senin motorunda tam saate göre müsait yer varmış. ben de iyice bi inceleyim bakayım. bi saat uydurmam lazım.

richy dostum bizim öyle bi sorunumuz yok malesef...:p ekran dijital olduğu için saat tripmetre km sayacı depo göstergesi falan hepsi dijital ortamda mevcut zaten...:bounce: saate bakmak için hiç zorlanmıyorum haliyle...yeni teknolojinin gözünü seveyim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper_tim Regal raptor'dan memnun musun ?
Bir kardeşimiz var su soğutmalı falan diyor motoru beğendiğini söylüyor ben kullanmadım. Ne dersin önerelim mi ona ? Raptor forumu chat sayfasına dönmüş hiçbirşey anlaşılmıyor. Net bir cevap verebilir misin? artısıyla eksisiyle. Bildiğim eksisi gösterge azlığı.

Saygılar

Super Moderator
alper_tim Regal raptor'dan memnun musun ?
Bir kardeşimiz var su soğutmalı falan diyor motoru beğendiğini söylüyor ben kullanmadım. Ne dersin önerelim mi ona ? Raptor forumu chat sayfasına dönmüş hiçbirşey anlaşılmıyor. Net bir cevap verebilir misin? artısıyla eksisiyle. Bildiğim eksisi gösterge azlığı.

Saygılar

dostum özelden bi mektup yazdım sana bakarsın:queen::queen:

richy dostum bizim öyle bi sorunumuz yok malesef...:p ekran dijital olduğu için saat tripmetre km sayacı depo göstergesi falan hepsi dijital ortamda mevcut zaten...:bounce: saate bakmak için hiç zorlanmıyorum haliyle...yeni teknolojinin gözünü seveyim...

baboli cbf500 de bu dediklerinden var mı?

casio w91 20 ytl biraz uydurmasyon oluyo ama saat sorununu çözüyo su da geçirmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar