Motosiklette müzik ??????

Arkadaşlar bugün gezerken bir ybr 125 gördüm adam kafa grenajına bi tane teyip takmış arka sepetin üstündede 2 tane hoparlör sonuna kadar açmış gidiyodu:farao:Dikkatsizliği affetmeyen bir araçta böyle bir şey yapmak sizce ne kadar doğru???:farao::farao::farao: (Bu arada gencin kaskı yoktu ve ANKARA havası çalıyodu:mrgreen::p)

trafik sesini kornaları araçları farkediyorsa çok sorun olmaz esas tehlike kaskın altından kulak içi kulaklık takıp motor kullanmak :cat:

suzuki burgman 650 lerde en azından 2005 modellerinin tanıtımını okudum koltuk altından 6lı cd değiştirici ve "bose" marka hoparlörler var hemen gidonun altında. ayrıca goldwing gibi motorlardada var bu demekki pek sorun olmuyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorlarda seyahat halindeyken dinlesem şahsen kıpkırmızı olurum,utancımdan.Ama aksesuar,bi show amaclı,görsel olarak olmasına asla karsı degılımdır.Mesela youtube'a giren arkadaslar Scooter audio yazıp aratırlarsa,neguzel projeler yapıldıgını,ne guzel gorsel tuniingler oldugunu izleyebılırler.Ama dedıgım gıbı şürüs esnasında amelelikten baska bişe değil,helede o scooterlara,allahım bi egsozlar takıyolar,,O gürültü nedir yaa.Artık kendısı sesı farklımı işitiyo nedir,zevk mi alıyo anlamıyorum.

Valal bende yapıyorum bu hatayı..
Ekleme: Ben mp3 çalar kulaklık kullanırım..

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
nerde gördün? anlattığın gibi bi şeyi ben de macunköy'de, erciyes sanayi civarında gördüm. aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba?

Bence sonradan görme gibi bisey...:farao: yani argosunu söylemek istemedim anlayan anlar.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar