Motosiklette kullanılan kabloların sertleşmesi

Osbourne :cat: :rendeer:

Malesefki bu sitede geyik sitesinden başka bir yer değil.Bir zamanlar Almanyadaki bir Motosiklet sitesine BMW 1150 GS in elektrik şemasını yarım yamalak ingilizceyle sormuştum ve sayfalar dolusu elektrik şeması gelmişti:)
Burada çin çoncuların geyiğinden başka bir şey yok.İşte yurdum insanı:)

Merhaba sayın büyüğüm! (benden buyuk olduğunuzu duşunerek saygı duyuyorum!!)

öncelikle bu site sadece geyik sitesi değildir öyle olsaydı geyik.net gibi bişey olurdu

burdaki ortamdan memnun kalmadıysanız bi bakın belki almanyadaki o motorsiklet sitesi hala açıktır :)

çinconcu- japoncu-almancı- amerikancı her ne olursa olsun burda MOTORSİKLET.NET olarak bir aileyiz

lutfen sayın buyuğum(!) ben size nasıl saygı duyuyorsam aynı saygıyıda sizden bu ailenin her bireyine duymanızı istiyorum :)

İlgine teşekkür ederim.Bahsettigim kontak kablosu zaten makoronun içinde ve onun içinde kırılıyor.İki defa bu sorun yüzünden yolda kaldım.İki defasındada bu kabloları değiştirmek zorunda kaldım.Kablolrı derken kontak ve fişiyle beraber.Şimdi bu kabloları yumuşak tutacak bir çözüm arıyorum.

Sen benim dedigimi anlamamissin isde:mrgreen:Bu makaron naylon seklinde yani bunu kabloya sariyorsun eger isi cok fazla ise silikon kablo al tum Elektrikcilerde(seckin)bulunur genelde isiticilarda kullanilmakda ve isinin yuksek oldugu bolgeler ve araclarda motor tesisatlarind:cat::rendeer:a...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar