motosiklette Köpek taşıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet abiler, benim bir köpeğim var yeni alacagım motorda onuda gezdirmek istiyorum , balığa bağ'a bahçe'ye giderken yanıma Kubatı da almak istiyorum, yan sepet alıp taksam, ruhsata isletmek gerekir mi?
Ve kopege kask takmak gerekir mi?
Kask olmazsa ceza yazarlar mı?
Yan sepet kaç papeldir?
Kolayca çıkartİlıp takilir mi?

ekpgL9.gif

Daha motosikletini yazmamışsın, birde öneri istiyorsun. Yan sepeti soruyorsun... Bende bundan bir şey anlamadım ama neyse :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beni çok sevdiğini bilmesem alınırdım :queen: buyuk ihtimal bajaj discover 125 st alicam

İzmir İl Temsilcisi
Köpek sabit durmıyacagı için düz yolda dengeni bozacaktır.

Sürekli hareket edecegi için amortisör agırlık dagılımınıda etkiler .

İstedigin kadar yavaş ve dikkatlide gitsen panik frende köpek yerinden fırlayabilir. Baglasan dahi panik frende bi ayagı yerinden çıksa tüm dengeni bozabilir.

Ayrıca ufacık bir kaza anında köpegine zarar gelebilir.

Sen kendine tulum dahi giyebilirken köpegine degişik bir kask takman onu zaten korumıcaktır ayakları sırt bölgesi her yeri bir kazada çok fazla hasar alabilir.

Köpegin yolda gördügü şeylere tepki verip sürüşünü zorlaştırabilir.

Motorun sesine nasıl tepki verecek bakalım ? Belkide huzursuz olacak.

Abi alın elinze gezdirin yahu böyle degişik fikirler çok garibime geliyor :)

Son düzenleme:
Bu senin itin motosikleti ne olarak gördüğüne bağlı. Bizim kangal gayet oturur rüzgarın keyfini çıkartırdı... Kız arkadaşın golden ise motoru görünce kafayı yer, ısırmaya kalkardı.

Fikir vermesi için;
Dog-has-his-own-helmat-for-motorcycle-ride.jpeg

tumblr_l5xl1r9wWV1qzy0kyo1_500.jpg

CR+12+Motorcycle+Dog.jpg

tumblr_l7arzqCmNq1qbzqcoo1_500.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Okadar yolu nasil yuruyebilirim hocam :) sokakta elimle gezdiriyorumda arada bir kirda bayirda kossun oynasin diye dediydim. :) motoru kesin alicam bayiye gelince

Kardeşim daha motorun yok olmayan motora degişik edavatlar takıp köpekle gezmek istiyorsun :)

Köpek sabit durmıyacagı için düz yolda dengeni bozacaktır.

Sürekli hareket edecegi için amortisör agırlık dagılımınıda etkiler .

İstedigin kadar yavaş ve dikkatlide gitsen panik frende köpek yerinden fırlayabilir. Baglasan dahi panik frende bi ayagı yerinden çıksa tüm dengeni bozabilir.

Ayrıca ufacık bir kaza anında köpegine zarar gelebilir.

Sen kendine tulum dahi giyebilirken köpegine degişik bir kask takman onu zaten korumıcaktır ayakları sırt bölgesi her yeri bir kazada çok fazla hasar alabilir.

Köpegin yolda gördügü şeylere tepki verip sürüşünü zorlaştırabilir.

Motorun sesine nasıl tepki verecek bakalım ? Belkide huzursuz olacak.

Abi alın elinze gezdirin yahu böyle degişik fikirler çok garibime geliyor :)

Nasıl sabit durmaz cemim ya. Bu tamamen itin zevk alıp almamasına bağlı :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hocam kucukken bindiriyordum korkmuyordu hosunada gidiyordu :)

İzmir İl Temsilcisi
Bilmiyorum dostlar tercih sizin ben başa gelebilecek riskleri yazdım :rendeer:

Motosiklette cogu zaman artcı bıle rahatsızlık cıkarıyor kopegını yanına almak ıstemenı anlıyorum ama senı cok zorlıyacak bu iş :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kopek Labrador, suya girsin bayiliyor, o yuzden goturmek istedim onuda arada bir

oğuz abi köpeğin ne yapacağı belli olmaz bizim köpek traktör römorkundan aşağı atladı yolda pati içleri yarılmıştı 3 hafta acısını çekmişti

Titreşimden rahatsız olmuştur, gerçi itler garip hayvanlar... İstanbul trafiğinde görmüştüm, gözlük takmış adam. Kucağına oturtturmuş iti, dili dışarıda geziyordu

Hocam ben bu sebepten araba aldım, 50 kiloluk bir canavarsa motor işi yaş :)

Serçe nin arka koltuğunda buzağı tasinirken motorda köpek rahat taşınır tabi...He kangal yada Akbaş filan olmasında...

Benimde 2 yaşında Golden bir kızım var. Adı EYLÜL ailemizin bir ferdi. Köpekler ne kadar eğitimli, akıllı, uslu olurlarsa olsunlar zaman zaman iç güdülerine göre hareket ediyorlar. Bizim kız arabada bile zaman zaman rahat durmuyor ve araç kullanırken benim dikkatimi dağıtıyor. Kaldı ki motora bindirsem ilk 50 metrede ikimizde yerde buluruz kendimizi. Ne ona kıyabilirim, ne de ben kaza yapmak isterim. Yukarıda ki fotoğraflara bakınca tamam çok sevimli ve sempatik ve havalı duruyorlar ama bu örneklere göre hareket ederek siz köpeğinizi motora bindirmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar