Motosiklette Kanatların Bir Anlamı Var mı?

Motosikletlerdeki Kanatları Beğeniyor Musun?

• Evet kesinlikle çok güzeller

Oy: 13 40.6%
  • Güzel ama bazen beğenmediğim oluyor

Oy: 9 28.1%
  • Olmasalar daha iyi ama çok da kötü değiller

Oy: 6 18.8%
  • Kesinlikle çok kötü

Oy: 4 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Bu anket kapanacak: .
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bir MV 1000 RS de, Ducati Streetfighterda o kanat anlamlı, bir manası, bir gerekliliği var elbet.
zongçin 250 rayzingte traş tabi

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kaz olmuşlar.
ntm36ds.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu tarz spoiler'e sahip olan kasklar aynı fotoda göründüğü gibi kafa hafif öne eğik olduğunda işe yarıyor. Bizim gibi baston yutmuş ciyes sürücülerine göre değil. İşte bu yüzden şubert.
şubert alayım dedim, hatta azıcık daha ucuzmuş shoei'den ama kardeşim shoei kaskı eskiyince praya kıyıp şubert kask almıştı çene açılır olanlarından, yok, rüzgar sesi yapıyor, shoei daha rahattı demişti, benim de aklımda shoei var, artık önümüzdeki ay arabayla Selanik'e gidip neotec 3 modellerinden alacağım. eşime ve bana iki tane birden alınca aradaki fiyat farkı arabayla o kadar yok gitmeye değecek. Zaten kadıköy'e gitsem de yol aynı sürüyor yaklaşık olarak.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
şubert alayım dedim, hatta azıcık daha ucuzmuş shoei'den ama kardeşim shoei kaskı eskiyince praya kıyıp şubert kask almıştı çene açılır olanlarından, yok, rüzgar sesi yapıyor, shoei daha rahattı demişti, benim de aklımda shoei var, artık önümüzdeki ay arabayla Selanik'e gidip neotec 3 modellerinden alacağım. eşime ve bana iki tane birden alınca aradaki fiyat farkı arabayla o kadar yok gitmeye değecek. Zaten kadıköy'e gitsem de yol aynı sürüyor yaklaşık olarak.
Ben champion helmets testini izleyip Rpha91 almıştım. Memnunum. Daha önce Neotec 2'de vardı daha gürültülüydü. Neotec 3 daha sessiz gözüküyor 2'ye göre. Ancak kullanmadığım için yorum yapamam. Çene açılır her türlü kapalı kasklara göre daha gürültülü. Daha önce yazdım mı bilmiyorum enteresan şekilde en sessiz kaskım Hjc V10. Hali hazırda Shoei Gt Air 2'de var. Ondan da sessiz. Hatta daha konforlu. Ondan çok memnun kalınca rpha 91 aldım hatta. Ancak v10'da güneş vizörü yok ve tarzı itibariyle motor seçiyor :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben champion helmets testini izleyip Rpha91 almıştım. Memnunum. Daha önce Neotec 2'de vardı daha gürültülüydü. Neotec 3 daha sessiz gözüküyor 2'ye göre. Ancak kullanmadığım için yorum yapamam. Çene açılır her türlü kapalı kasklara göre daha gürültülü. Daha önce yazdım mı bilmiyorum enteresan şekilde en sessiz kaskım Hjc V10. Hali hazırda Shoei Gt Air 2'de var. Ondan da sessiz. Hatta daha konforlu. Ondan çok memnun kalınca rpha 91 aldım hatta. Ancak v10'da güneş vizörü yok ve tarzı itibariyle motor seçiyor :)
Kardeşimin eski kaskı olan neotec2'yi denemiştim, çok konforlu gelmişti, o zaman motorum yoktu, sonr akendime kask alırken paraya kıyıp almamıştım aklımda kaldı, şimdi bir şekilde denkleştirip alayım bir neotec3 de aklımda kalmasın diyorum.

Selanik'e gidip papastavrous ve motomarket mağazalarına bakacağım, eldiven, bot falan da alınca arabanın bagajı dolacak yine. Tax-return de yakıt parasını çıkarırsa süper olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar