farkındayım:cherry:Eyong' Alıntı:Abi hani zor söktüğümüz bir vida vardıya, bakalitin sarı vidası.
O burda kalmış :cherry:
cengiz abi; yukarıda yazdıklarını gerçekten konuştunuzmu, ciddi mi yazdın, şaka mı yaptın anlamadım ama, arkadaşıma, bu yaptığımız mevzu için işçilik teklif etmeye çekinirim.MoToR' Alıntı:gurzanım kankam,manyak iş becermişsiniz,eyonguma işçilik vermemişsin beni aradı kanka 4 saat uğraş del yerleştir,sök kopart beleş çalıştık dedi,bende kameranın görüntü ayarını bozdum dedi:queen: seside kapattım dedi gurzan sabaha gadar horul horul uyusun dediydi:queen:
Eyong' Alıntı:Abi hani zor söktüğümüz bir vida vardıya, bakalitin sarı vidası.
O burda kalmış :cherry:
Alıntı:
MoToR´isimli üyeden Alıntı
gurzanım kankam,manyak iş becermişsiniz,eyonguma işçilik vermemişsin beni aradı kanka 4 saat uğraş del yerleştir,sök kopart beleş çalıştık dedi,bende kameranın görüntü ayarını bozdum dedi seside kapattım dedi gurzan sabaha gadar horul horul uyusun dediydi
cengiz abi; yukarıda yazdıklarını gerçekten konuştunuzmu, ciddi mi yazdın, şaka mı yaptın anlamadım ama, arkadaşıma, bu yaptığımız mevzu için işçilik teklif etmeye çekinirim.
sağolsun emek harcadı, zaman harcadı, sohbet ettik, yedik, içtik. ancak buna bir bedel biçme fikri hiç aklımdan geçmedi.
ayrıca, motorların ikisi de, emrine amadedir. ne zaman lazım olursa, bir telefon etmesi yeterlidir. müsaitsem, kendim gider, elimle teslim ederim. aha buraya da yazdım. herkes şahit olsun.
birbirimize nazımızın geçtiği, her darda, sıkışıklıkta, gözümü kırpmadan yanına koşacağım bir arkadaş, dost sahibi oldum bu site sayesinde.
buna bedel biçemem, biçmem de...
gottigotti' Alıntı:GURZAN kardes oncelıkle merhaba.
125kt motosıkletın oldugunu yazmısınn ben yarın yarından sonra bu bir 125kt
almayı dusunuyorum ama forumda cok az acıklama var bu model hakkında
bana yardımcı olurmusun nasıldır motosıklet artıları eksılerı rahatmıdır.
ben ılk kullanıcı olucam arka frenın sorunlu oldugunu duydum.
bu benım msn adresım eklersen acıl yardımcı olursan sevınırım :rendeer:
[email protected]