Motosikletli Tır'a Böyle Çarptı

bence büyük ihtimalle bir uyuşturucunun etkisinde. hiç bir refleks göremedim videoda

kaskta yok kafasında,atlet don gaz basıyor,bu nasıl motora binmek?kasksızda uyumuş olma ihtimali düşük o rüzgarı suratına yerken,bencede alkol ihtimali yüksek

Bence alkol yada uyuşturucu falan kullanmış biraz daha sola gitseymiş tırın altında kalıyormuş gine ucuz atlattı.Serkan arkadaşımızın dediği gibide o rüzgarda uyuma ihtimali çok az ve adamda hiçbir tepkime yok sanki yere düşmüş gibi 1-2 sağa sola dönüo normal bir insan ortalığı yıkardı o olaydan sonra.

Aynen arkadaşlar sizlere katılıyorum. Tam düşme anında sanki manken kullanmışlar da çekim yapıyorlar sandım. Uyuşuk bir şekilde düşüyor. Yaşadığına dua etsin.

Kafası güzel belli ki... Çok ucuz atlatılmış bir kaza. Yatıp, kalkıp yaşadığını şükür etsin. Ya da sakat kalmadığına...

kafasını sola dogru cevirip bişeye odaklanıyor, biyere bakıyo malesef motosikletin sola dogru gittigini farketmiyor.. motosiklette nereye bakarsanız oraya gidersiniz lafı boşuna söylenmiş bi laf diildir . burdan bunu da ögrenmiş oluyoruz

artık ne gördüyse çıplak kadın mı gördü başka bişey mi gördü bilmiyorum ama sola doğru bakıyodu!
tabi kafanın güzel olma olayı kesin....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar