motosikletli tatil hayalim suya düştü(ayağımı kırdım)ama yürürken.......

arkadaşlar dün elimde 15 kiloluk bir yük varken kaldırımdan indiğim topraktaki çukuru göremedim.ayağım ters döndü ve ayağım yandan kırıldı.şanssızlığa bakki bu gün tatile çıkıp motorla 1200 km lik bir gezi yapacaktım.ayağım 20 gün alçıda kalacak.20 gün gezecektim 20 gün yatacam.
motor almadan önce korkuyordum.motorla 2 ayda 2000-2500 km gezdim.başıma birşey gelmedi.yürürken ayak kırdım.ailem şimdi motora binmemden rahatsız olacak.zaten bahane aranıyordu.bak dikkatsizsin bu sana uyarı oldu diyecekler(gerçi yaş 35 ama 100 de olsan ana babanın her yaşta çocuğusun.)bende de biraz korku oluştu sanki bu ön uyarı gibi geldi(yaşına başına dikkat et yaş kemale eriyor)
bu arada şansıma sağ ayağı kırdık araba sürerken zorlanıyorum(gittiğim yerde arabayı bırakmamak için mecburen alçılı ayakla arabayla geri döndüm.).
şaka gibi olcak ama bir an nasılsa sağ ayak motorda çok şart değil ağır gidersem arka freni hafif kullanırmıyım diye düşündüm(o an daha doktora gitmemiştim sıcağı sıcağına burkuldu diye tahmin ediyordum).sonra kendime güldüm.git oğlum hadi binerken bindin ;koca aleti durduğu yerde nasıl zaptedecem diye.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Bencede bu tatil işi yatar sakın çıkıyım deme :) Başka bir zamana gene kısmet olur ozamana çıkarsın.Bence son baharda motor sürmek daha keyifli.Baharı bekle :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
............................................................

Son düzenleme:
abi çok geçmiş olsun, ama vardır bi hayır üzülme, Allah korusun ya çıktığın uzun yolda bu başına gelseydi, ayrıca kırık ayakla motor kullanma düşüncenede çok güldüm :)

Geçmiş olsun.Bencede bu tatil işi yatar sakın çıkıyım deme :) Başka bir zamana gene kısmet olur ozamana çıkarsın.Bence son baharda motor sürmek daha keyifli.Baharı bekle :)
sağolasın.zaten evde yatıyorum.tek ayak seke seke geziyorum.o kendime güldüğüm an daha ayak alçıya alınmadıydı.kırıldı diye bile aklıma getirmiyordum.burkuldu 2-3 güne düzelir diye umudum vardı(konu çok uzun olmasın diye kafamdaki her ayrıntıyı yazmadım.)

Çok geçmiş olsun.Kader utansın artık.
Hevesini iyileştiğin günlere sakla...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
.....................................................................

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, hep soracağım unutuyorum ne doktorusun ? Doktor olarak ayağının kırıldığını anlamadın mı ?

Geçmiş olsun, hep soracağım unutuyorum ne doktorusun ? Doktor olarak ayağının kırıldığını anlamadın mı ?
sağlık ocağında pratisyen doktorum.
doktor olarak ilk defa ayağım kırılıyor.tabii ki çok büyük çarpma vs olup kırığı hissedebilseydim anlardım.ama ayak kemikleri zaten küçük kemikler film çekmeden anlaşılmaz.allahtan bilekte sorun yok.

doktor olarak ilk defa ayağım kırılıyor.tabii ki çok büyük çarpma vs olup kırığı hissedebilseydim anlardım.ama ayak kemikleri zaten küçük kemikler film çekmeden anlaşılmaz.allahtan bilekte sorun yok.
Ben de bir defasında İzmirde yeğenimin motoruyla kaza yapıp fibula mı (alt baldır kemiği)kırdıydım.Oturduğum yerden öyle güzel atel yapmışım ki,9 Eylül tıp a gittiğimizde ilk müdahaleyi kim yaptı diye sorduklarında ben yaptım dediydim.Şaşırmışlardı.Ancak bir doktor bu kadar güzel atel yapabilir dediler.
Ben de öyleyim zaten dediğimde ikinci kez şaşırdılar.
Beni atlet,şort ve terlikle benzetememişlerdi doktora neyapsınlar.:queen:

Geçen yaz bende kaza yaptım.. Acile kaldırıldım, pratisyen doktor filmlere bakıp,bişeyi yok ya, pansuman yapın gönderin dedi.. Ben de meslek icabı tanıdığım ortopedi uzmanına gitmek istedim.. Çünkü bacağımın üzerine basamıyor, küçücük kıpırdatamıyordum.. Doktoruma gittim ve o an bacağım, kalçadan, ayak bileğime kadar komple alçıya alındı.. 45 gün alçıda kaldıktan sonra kurtuldum.. Sağ bacağım tam diz kapağı, çok pis acı duyuyordum sabahları ağlayarak uyanıyordum.. Aman tanrım korkunçtu neyse ki geçti.. Senin ki de geçer.. :)

Geçmiş olsun tümden arkadaşlar...

İlaç önerisi isterseniz etik gereği ; biz de nacizane burdayız...

:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende kaza zannettim , geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar