Motosikletli Hediyeler - İlk 10

Yılbaşı ve bayrama az kaldı, insanlar sevdiklerine hediye alıyor. Mike Werner internette Amazon ve eBay sitelerinde ufak bir araştırma yapmış, malum noel tatilleri, buyrun motosiklet ile alakalı hediyelerde ilk 10;

Harley-Davidson-Rocking-Chair.jpg

1. Harley Davidson Sallanan Sandalye

Fazla yoruma gerek yok, Amazon.com 'da US$88.

Harley-Davidson-Moneybox.jpg

2. Harley Davidson - Kumbara

Motosiklet almaya parası bir türlü yetmeyenler, size diyorum ! Biriktirmeye başlamak ister misiniz? :queen: Amazon.com 'da US$ 17.95.

Gibraltar-Oversized-Motorcycle-Thro.jpg

3. Gibraltar Motosiklet Taburesi

Iron Butt mertebesine erişebilmek adına antreman yapılabilecek, mertebeye erişmiş olan kişiler evde otururken oturdukları nesnelerde yabancılık çekmemek için kullanabilirler. Yüksekliği ayarlanabilir. :mrgreen: Amazon.com 'da US$ 119.99

Toy-Motorcycle-Cop-Sign.jpg

4. Arkasında polis duran şehir tabelası

Yabancı sinemalardan aklımıza yer eden hızlı araç yakalamak için gizlenmiş polis oyuncağını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. ::piloot:: eBay.com 'da US$10.00.

Motorcycle-Tire-Swing.jpg

5. Sallanan Motosiklet

Çocuklar için uygun bir hediye, eBay.com 'da US$ 91.99.

Motorcycle-Salt-and-Pepper.jpg

6. Tuzluk Biberlik Seti (Menaj Takımı)

Asıl soru: tuz nedir, biber nedir? ::firca:: Amazon.com 'da US$ 10.99

Motorcycle-Wine-Holder.jpg

7. Şarap tutacağı ve tıpası

Şarap ve motosiklet? Hiç iyi bir kombinasyon değil (motosiklet sarsıldıkça şişe kırılabilir çünkü) :queen: şaka bir yana dekoratif bir ürün. Amazon.com 'da US$ 34.99

Motorcycle-Ceiling-Fan.jpg

8. Motosikletli lamba

O bir Ducati ise lambanın etrafında yarışa başlayabilir, aman dikkat başın dönebilir! ::coool:: eBay.com 'da US$ 149.99.

Motorcycle-Jigsaw.jpg

9. Motosiklet temalı 1.000 parçalı yap-boz

Siz ne tercih edersiniz bilmem ama, ben o kadar parçayı süremeyeceğim bir motoru birleştirmek yerine, sürülmeye uygun bir taneye binmeyi yeğlerim ! :bounce: Amazon.com 'da US$ 17.99

Motorcycle-Themometer.jpg

10. Termometre

Artık kafayı pencereden çıkarmadan evvel havanın ne akdar sıcak ya da soğuk olduğunu bileceksiniz. :cherry: Amazon.com 'da US$ 7.50

Markaların alışveriş sitelerinin linklerini de verelim tam olsun madem, Harley-Davidson, BMW, Ducati, Kawasaki, Husqvarna, KTM, Moto Guzzi, Yamaha.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım ben kumabarayı almalıyım 910ytl toplamaya simdiden baslamalıyım yoksa kurbanda motorla derimi toplasam

Benim de kask minderim var sevgilime getirdim o beğenmedi bana kaldı can simidi gibi bişi ama kaskını çok sevenlere duyurulur fotoğraf yüklemeyi hala öğrenemediğim için şu an yükleyemiyorum ama akşama evden yüklerim güzel bişi ben sevdim

foto14ls6.jpg

hedieler fazla hoşuma gitmedi
feyizoglunda cok gusel motorsiklet maketleri war bence
onlar daha güsel duruo ama tabe herkesin zevki farklıdır
Paylaşımın için saol
EMEGE SAYGI:cat:

--------------------------------------------------------------------

Ayrıca -cc delisi- kardeşim
Resimi yüklemen için sana özelden msj attım:cat:

güzel şeyler var lakin daha cafcaflı şeyler olsa yada motorada koyula bilecek şeylerde olsa iyi olurdu

bırak motoru bunlardan biri bile evde olsa babamın kulaklardan çıkan dumanları tahmin edebiliyorum

hediyeler tam çin işi olmuş gerçekten feyizoglundakiler binkat daha güzel bunlardan yılbaşında motor sevdalısına alınabilecek engüzel hediye tabiiki motor ekipmanları koruma kask vs dir die düşünüyorum şahsen dogum günümde almış oldugum kask hayatımın en güzel hediyelerinden biriydi...

XBOX360 İÇİN

B000CR6WIA.01.LZZZZZZZ.jpg

60$

PS2

B000E0Y60Q.01.LZZZZZZZ.jpg

25$

Son düzenleme:
1 numaradaki sallanan sandalye tipi motor Mudo'da da var.

Beğenip te yurtdışından getirtmek ile uğraşmak istemeyenlere duyurulur :)

Bi de şu pc lerin motor şeklinde olanını çıkarsalar çok süper olacak :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar