motosikletli giysileri

sevgili arkadaşlar
ben su ve rüzgar geçirmez ter atar nefes alır kumaşlardan motosikletli ve moto kurye elbiseleri tasarlayarak kendi tesisimde üretip satıyorum. Bu konularla ilgili model dizaynı ile ilgili düşüncelerinizi, elbiseler ile ilgili taleplerinizi bekliyorum

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
nasıl kıyafetler bunlar resimleri sitesi falan varmı?

hobarey!

e bilader bi resim yolla bi adres ver, ilgilenmezmiyiz ya?tasarımı bilmem ama elinizdeki modelleri görmek isteriz.eğer bir internet siteniz varsa adresini verin bakalım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mrb imported ara sıra sıkıldığımda bi şiler çiziyorum. arada giysi de çizdiğim oluyor özellikle mont tarzı şeyler. gene karalarsam bişiler seninle paylaşırım arkadaşım. en azından çizdiklerimi daha sonra çöpe atmayıp senin için biriktiririm. laflarız bu konuda bi ara. şimdilik hoşçakal

fotolarını kayarsan düşüncelerimizi seninle paylaşırız

burda hepimizin bu kıyafetlre ihtiyacı oluyor.

Super Moderator
Arkadaşlar, devam etmeye gerek yok bence.2003'te bir kere girip böyle birşey yazmış, bir daha da devam etmemiş zaten arkadaşımız.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hehehee.sayenizde sitenin ilk yıllarına bi nostalji yapmış olduk.emeği geçen herkese teşekkürler:p

Siteyi bilmem ama eğer RR alırsam ben markasını-logosunu zevkime göre düzenleyip kıyafetlerime ve diğer aksesuarlarıma taşımayı düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar