Motosikletli Gezgine tecavüz !!

Bolivya'da Turist Kadının Göğsüne Bıçak Dayayıp Tecavüz Ettiler.

Motosiklet tutkunu maceracı turiste dehşeti yaşattılar. Rus asıllı İngiliz turist Vasilisa Komarova motosikletiyle çıkmış olduğu Alaska turunda 3 kişi tarafından tecavüze uğradı. Tecavüz eden 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

ÜÇ ERKEK GÜLÜŞÜP KÜFÜR ETTİ

9 bin 600 kilometreyi kat edip Bolivya'ya gelen Turist Komarova, Santa Rosa'da bir ailenin yanında konakladı. Yolculuğun devamında ailenin önerisiyle bir göl kenarında çadırını kurdu. Geceye doğru çadırına çekildi ve uykuya daldı. Saat 01.00 sularında çadırın dışında konuşan erkeklerin sesini duyunca uyandı. Üç erkek gülüşüp İspanyolca edepsiz cümleler kuruyordu.

GÖĞSÜNE VE KARNINA BIÇAK DAYADILAR

37 yaşındaki kadın, erkeklerin söylediklerini anlayacak kadar İspanyolca biliyordu. İçlerinden biri, "Dışarı çık, parti yapıyoruz, şimdi eğlenmek için bir f.... arıyoruz" dedi. Daha sonra korku filmlerini aratmayan bir görüntü belirdi. Erkeklerin gölgesi çadırın üstündeydi. İçlerinden birisi çadırı salladı, ardından Komarova'yı sürükleyerek dışarı çıkardılar. Jose Gongora, Yery Yumacale ve Fabio Bazan isimli saldırganlar kadının göğsüne ve karnına bıçak dayadı.

ÖLÜME TERK ETTİLER

Jose Gongora, Yery Yumacale ve Fabio Bazan isimli saldırganlar kadının göğsüne ve karnına bıçak dayadı. Saldırganların toplu tecavüzüne uğrayan kadın ölüme terk edildi. Polisin yakaladığı üçlü mahkemeye çıkarıldı, hakim saldırganlara toplamda 52 yıl hapis cezası verdi.

nKDvfI.jpg

7BGVmd.jpg

0VI9Yo.jpg

Kaynak : www.sondakika.com

Ekli dosyalar

• Vasilisa-Komarova.jpg
    Vasilisa-Komarova.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 38,027
Moderatör tarafında düzenlendi:

sdt

İnsanlar! yine insanlığını göstermiş.
52 yıl hapis cezası almışlar o kısım çok iyi.
Ama Allah korusun aynı şey bizim ülkede olsa 52 hafta bile ceza almadan bu iş çözülmüş olurdu.

İnsanlar! yine insanlığını göstermiş.
52 yıl hapis cezası almışlar o kısım çok iyi.
Ama Allah korusun aynı şey bizim ülkede olsa 52 hafta bile ceza almadan bu iş çözülmüş olurdu.

3ü toplam 52 almış ayrı ayrı 52 değil.

bakıyorum da drtayfun'u linç ediyorsunuz!

arkadaşlar, dünya güvenli bir yer değil. 3. sınıf ülkelere seyahat ederken mutlaka önlem alınmalı. tek başına -hele hele ıssız yerlerde- seyahat çok riskli.

şimdi pembe gözlüklerimizi çıkaralım ve olaya rasyonel bir şekilde bakalım.

arkadaşlar, dünya güvenli bir yer değil. 3. sınıf ülkelere seyahat ederken mutlaka önlem alınmalı. tek başına -hele hele ıssız yerlerde- seyahat çok riskli.

"O kadar yola tek başına çıktıysa bir rahatsızlık var bu kızda" diye düşünenler olduğu için güvenli değil

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Resimdeki güzel kıza bakıyorum bir de altta yer alan Güney Amerika çomarlarına..Dünyanın çivisi çıktı, ne b.ktan yaratıklar olduk. İsrafil de Sur borusunu üflesin artık hepimiz ölelim, geberelim.

Motosikleti
D400

başkan rasyonel açıklamalara tamam ama "o saatte orada ne işi vardı aranıyordu" cümlesinin başka versiyonu bu.

Doğruya doğru, ne yazık ki dünya güvenli değil ve bunu bilerek hareket etmemiz lazım. Ancak bu şekilde hareket etmemek "rahatsızlık" değil sadece insanlara olan inancını yitirmemek diyebiliriz.

Gerçekten klavye - bilgisayar başında oturup dünyayı mı kurtarıyorsunuz ? Etrafta bu tip insanların ne kadar çok olduğunu biliyor musunuz? Kaçıyla tanıştınız? Cezaevlerindekilerle hiç konuştunuz mu? Akıl sağlığı bozuk olup da ortalıkta gezen kaç kişi olduğu hakkında bilginiz var mı?
Polyannacılık bir yere kadar, sonra dizini - başını döversin.
Bu kızcağız da sizin gibi olumlu düşünerek yola çıkmış, benim gibi düşünseydi tedbirli olurdu, daha az riskli bir davranış benimserdi.

Motosikleti
Ns200

İnsanın aşağılık bir varlık olması ve seyahatteki riskler; bu şekilde düşünmemizi ve/veya her hangi bir canlının tecavüze uğramasını normal karşılamamızı sağlayamaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmamışlar mı? Hayret... Bizde olsa...

Motosikleti
D400
Gerçekten klavye - bilgisayar başında oturup dünyayı mı kurtarıyorsunuz ? Etrafta bu tip insanların ne kadar çok olduğunu biliyor musunuz? Kaçıyla tanıştınız? Cezaevlerindekilerle hiç konuştunuz mu? Akıl sağlığı bozuk olup da ortalıkta gezen kaç kişi olduğu hakkında bilginiz var mı?
Polyannacılık bir yere kadar, sonra dizini - başını döversin.
Bu kızcağız da sizin gibi olumlu düşünerek yola çıkmış, benim gibi düşünseydi tedbirli olurdu, daha az riskli bir davranış benimserdi.

kızın hatalı olduğu konusunda katılıyorum, dünyanın ne bok olduğunu bilerek davranması gerekiyor ne yazık ki öyle bir konuma geldik.

"rahatsız" kelimesine takıldım, insanlara güvenip inanclı olması rahatsızlık değil, aslında olması gereken ama aynı zaman da olmaması gereken.

İstanbul'da 2 kızımı Üniversite okuttum yatılı, ne iğrençlikler olduğunu iyi biliyorum, kendilerini korumayı öğrettim , şimdiye kadar başları belaya girmedi.Avrupa'ya da tek başlarına gönderdim, sıkıntı yok, ama yer ve ülke seçmeyi bileceksin, dünyanın farkında olacaksın. sokaktan toplamadık çocuklarımızı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar