motosikletli dayanışması, motosiklet.net ortak noktası, serkanADH13 e özel teşekkür..

Merhaba

Bu şehir arasıra böyle güzellikleri olduğu için çekilir oluyor.

Bu yazının amacı dün akşam üzeri yardımıma koşan, beni müşkül durumumdan kurtaran motosikletli arkadaşıma tekrar teşekkür etmek ve bize özgü dayanışmamızın bir örneğini daha anlatmak.

Pazartesi günü Bakırköy'e doğru sahil yolunda, transit yola girmiş giderken motorun tekleyip kendini bırakması ve yavaşlamaya başlaması ile biraz sonra başıma gelecekleri yıldırım hızı ile tahmin etmeye başladım, aynı anda arkadan vızır vızır gelen arabaların arasından yolun sağına kaçmaya çalıştım. :pale:

Evet benzin ışığım yanalı 100 km olmuştu ve kalan 4 lt de nihayetinde bitmişti. Ve bu iş, bariyerlerle ayrılmış, 3-4 km den önce dışına çıkış imkanı bulunmayan daracık, otomobillerin beni ve motorumu sıyırarak geçtikleri transit yolda başıma gelmişti. Çaresiz ilk iyimserliğimle çıkışa kadar motoru iter sonra bi taksi ile benzin alır gelirim, motoru bu daracık yolda kenarda bırakmam, diye düşündüm ama bi süre sonra benimde benzinim bitiverdi.

Tam o sırada yetişip beni motoru ile benzinliğe götüren, benzini koyacak şişeyi bile ben daha markete hareket etmeden bulan, sonrada motora kadar beni bırakıp motorum çalışana kadar başımdan ayrılmayan serkanADH13' a buradan çok teşekkür ediyorum. :rendeer:

Bende olsam aynısını bir başka motorluya yapardım, şimdi çok daha sevinerek yapacağım çünki benimde başıma geldi artık..

İnşallah yolda hiç kalmazsınız, yada dert etmeyin, inşallah yardımsever motorlu arkadaşlar hep etrafta olup size yardım ederler. Yardım etmek ve yardıma ulaşmak mutluluğundan birini yaşar ve iyimser bir gün geçirirsiniz.

Tekeriniz düz bassın...:cat:

olması gereken olmuş yardım eden arkadasa teşekkürler herkes adına...

benım başıma popcorn varken gelıyordu benzın bıtmıyordu ama yag bıtıyordu yolda durup yag koyayım derken ss ler yanımda bıtıyordu varmı bır sorun dıye bizim tek farkımız 2 teker ama dostlugumuz ilelebet butun dunyayı saracak saygılarımla

dostum ben teşekkür ederim,
ne demek aynı olay benımde başıma gelse emınım sende olsan aynını yapardın,
kesinlikle bizim farkımız 2 teker sevdamızdır,

bunu neredeyse herkes fark ettı artık,
araç sürücüleri bir birlerini neredeyse ezerek geçmeye calışırken ,
motor tutkunları her daim bir birlerine yardım ederler,

aynısı yine olsa yeniden yardımcı olmaya çalışırım...

İnş Kimse Yolda Kalmaz,
Veya İnş Herkesin Sorunu O kADAr Basit Olsada Bir Benzin İle Son Bulsa...

Allaha Emanet Olun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte örnek racer ci :p

hangi motorcu olsa aynı hareketi yapardı herhalde

Bende yol kenarında mola verirken motorun sağına soluna bakıyordum. tam o sıra bir motorlu arkadaş geldi ve sorun varmı diye sordu. Daha bu site ile tanışmamıştım ama O gün bende motorcular arasındaki dayanışmayı hissetmiştim.
Motor sevdalısının biyolojisi farklı canım. Birde garip bi fantezi oluştu bende bi bozuk motor göreyimde yardım edeyim diyorum ama hiç nasip olmadı :queen:

Son düzenleme:
aynisi taksiciler ve kamyoncular da var....motosiklette olmasi cok guzel...evet aynisina rastgelsem bende yardimci olmak isterdim...:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni racer yol yardım:) tebrikler . duygusal hareketler bunlar ...:p

Motor sevdalısının biyolojisi farklı canım. Birde garip bi fantezi oluştu bende bi bozuk motor göreyimde yardım edeyim diyorum ama hiç nasip olmadı :queen:

yok daha neler:mrgreen::mrgreen:

Valla helal olsun.2 teker sevdasının güzel yanları işte...
Ne yalan söyleyeyim benim motora olan ilgimin başlaması da çevrem de gördüğüm motorcuların dayanışması ssayesinde başladı :)

Hepimizin bu olaydaki gibi davranacağına eminim :) :) Sevgilerimle... :rendeer:

çok güzel bi hareket. hocam bugün sana yarın bize gelir.geçmiş olsun tekrardan..

serkanADH13 arkadaşımızada ALKIŞLAR...

Helal olsun serkan sana:queen:Hadi bakim şimdi kanuni racer kullanıcılarının sorunlarını çözmeye:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar