Yaaa Jacbo!!!!
Motoruna fazladan disk kilidi takıldı diye sokak ortasında bırakıp eve gidecek enayiler varmı?
Bu nasıl yöntem?
Diyelim ki motor sahibi çaresiz kaldı motoru bıraktı.
Kamyonetle gelip ön tekeri neden söküyorlar????
Motor daha mı hafif oluyormuş?
Hırsız orada durup ön tekeri sökmekle vakit kaybeder mi? (Hem de kamyonetle gelmiş)
Bu Bana biraz geyik gibi geldi.
Arkadaşlar geyik yapcak yaşı geçtim sanırım ama anlamadınız.Adamların üsküdar daki tamirhanesi basılmış ve toplam 10 kişi gözaltına alınmış ben komyenette 10 kişi varmış demedim.Ben olayı görmedim sonuçta motor sahibinin anlatığını anlatıyorum.Motorun ön tekerini sökmeye çalışırken yakaladık dendi.
Jacbo kardeş,
Kızma hemen.
Sana demedim geyik yapıyorsun diye....
Yazmışsın zaten bana sahibi anlattı diye...
Adam geyik yapmış olabilir babında yazdım onu.
Estahfurullah... :rendeer:
Motorunuzu başkaları tarafından disk kilit takıldığını fark ettiğinizde ilk yapacağınız; motorun başka bir yerine zincir hatta iki yerine zincir bağlamak olmalı. buna karşılık hırsızlar üşenmeyim bir daha disk kilit takarlarsa önerdiğim zincir takma işini bir kez daha motorun başka bir yerinde tekrarlayınız. buna karşılık hırsızlar disk kilit takmaya devam edecek olurlarsa, en yakın bir bankaya gidip ihtiyaç kıredisi çekin. ve bulunduğunuz bölgedeki tüm disk kilitleri satın alın. bu disk kilitleri birbirine bağlayın. motosikletinizin uzağında bir yerde saklayın.
allah korusun ya. hiç birimizin başına moto çalıntısı vermesin allah. valla rüyada bile görmek çok kötü oluo. bizzat gördümale:
Motorunuzu başkaları tarafından disk kilit takıldığını fark ettiğinizde ilk yapacağınız; motorun başka bir yerine zincir hatta iki yerine zincir bağlamak olmalı. buna karşılık hırsızlar üşenmeyim bir daha disk kilit takarlarsa önerdiğim zincir takma işini bir kez daha motorun başka bir yerinde tekrarlayınız. buna karşılık hırsızlar disk kilit takmaya devam edecek olurlarsa, en yakın bir bankaya gidip ihtiyaç kıredisi çekin. ve bulunduğunuz bölgedeki tüm disk kilitleri satın alın. bu disk kilitleri birbirine bağlayın. motosikletinizin uzağında bir yerde saklayın.
|
||||||||||