Motosikletlerinize Dikkat edin!!!!

Arkadaşlar dün kadiköyde meydana gelen bir olayı anlatmak istiyorum.
Kadiköy balıkçılar çarşısının içinde bir kuyumcu sahibi motosikeletini iş yerinin karşısına parketmiş ve disk kilidi takmış.(motoru honda Cbf600)

Akşam üzerine doğru motoruna gittiği anda ön tekerede ona ait olmayan 2 tane daha disk kilidi takılmış.Bunun üzerine elinden birşey gelmiyor tabi beklemiş bir arkadaşı şaka yapıyor heralde diyerekten.Saatler geçtikçe artık şaka olmadığı ve gerçekten farklı bir olay olduğu ortaya çıkmış.Polisi arayarak olayı anlatmış ve polis ekipleriyle birlikte motorun olduğu sokağa sivil araç yerleştirilmiş.Saat gece 3 gibi bir kamyonet motorun yanına yanaşıyor ve ön tekeri sökerlerken polis tarafından yakalanıyor.Karakolda alınan ifadeler arkadaşlar 10 kişilk bir ekip ve motorları parçalayarak satıyorlar.Üsküdarda bir tamirhanede çaldıkları motorlar ve parçalarla ele geçiriliyorlar.

Arkadaşlar motorunuzu kitliyoruz ama nereye parkettiğimizede dikkat edelim.Bunlar yakalananlar sadece.Yakalanamayanlar için dikkat edelim.

(Arkadaşlar anlatmış olduğum olay ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.Bana anlatılan bir olay.Bende Sizle paylaşmak istedim.Gecenin 2 sinde oturupta ne roman yazsam diye düşünmedim.Geyik diyen arkadaşlarda olamıycak bir olay değil sonuçta.Disk kilidi dediğiniz olayda 2 sn sadece takılması....)

Son düzenleme:
yuh be
adamlar ne yöntem bulmuş..
da biraz salakça sanki..
ben de motorun ustunde bana ait olmayan bı dısk kılıdı gorsem(dogru anladıysam olayı)
bende polıs cagırırım?

yuh be
adamlar ne yöntem bulmuş..
da biraz salakça sanki..
ben de motorun ustunde bana ait olmayan bı dısk kılıdı gorsem(dogru anladıysam olayı)
bende polıs cagırırım?

Allah korusun arkdaşlar kimsenin başına vermesin böyle bir olay.Ne yapcağımızı şaşırır insan.

Hırsızlık sektör olmuş. Yazıklar olsun. Allah'dan korkmuyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa Jacbo!!!!

Motoruna fazladan disk kilidi takıldı diye sokak ortasında bırakıp eve gidecek enayiler varmı?

Bu nasıl yöntem?

Diyelim ki motor sahibi çaresiz kaldı motoru bıraktı.

Kamyonetle gelip ön tekeri neden söküyorlar????

Motor daha mı hafif oluyormuş?

Hırsız orada durup ön tekeri sökmekle vakit kaybeder mi? (Hem de kamyonetle gelmiş)

Bu Bana biraz geyik gibi geldi.

Yaaa Jacbo!!!!

Motoruna fazladan disk kilidi takıldı diye sokak ortasında bırakıp eve gidecek enayiler varmı?

Bu nasıl yöntem?

Diyelim ki motor sahibi çaresiz kaldı motoru bıraktı.

Kamyonetle gelip ön tekeri neden söküyorlar????

Motor daha mı hafif oluyormuş?

Hırsız orada durup ön tekeri sökmekle vakit kaybeder mi? (Hem de kamyonetle gelmiş)

Bu Bana biraz geyik gibi geldi.
:cat: :cat: aynen haklisin dostum bide 10 kisilermis..herbiri bir ucundan tutsalar atarlar 2 saniyede kamyonete..niye keriz gibi tekerlegi sokmeye kalksinlarki...:silent:

allah korusun ya. hiç birimizin başına moto çalıntısı vermesin allah. valla rüyada bile görmek çok kötü oluo. bizzat gördüm :pale:

benim en çok kınadıgım en sevmediğim olay, yazıklar olsun bunu yapan ve bu ülkenin ekmegini yiyen hainlik yapan insanlara bi insan hakkı olmadıgı halde başkasının malına nasıl göz koyar bence hayattaki en adi suçtur ama cezası ne yokki!!2 gün bilemedin 3 üncü gün dışarda bunlar sonra başka motorlara başka araçlara evimin önünden geçen sene motorumun arka lastigi jant göbekle beraber çalınmıstı çok üzülmüştüm polis çagardım parmak izi bile alınmadı bende günlerce arayarak buldum jantımı motoru götürselermiş daha iyiymiş dedim jant bi tane mondialin üzerinde bulundu ama o motorda çalıntı çıktı nediyim ALLAH motorlardan önce canımızı korusun onada sıra gelir bu gidişle.

Türk inasnının hayal dünyasına erişilmiyor. İşin ilginç yanı bunu gerçek hayata taşımadaki becerisi.

vay beee adamlara bak ne fikirler üretiyorlar kimbilir daha neler var :pr:
Allah cezalarını versin bunların

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bu kansızlar yakında swissotel de seminer verip yeni hırsızlık yöntemlerini de aralarında paylaşmaya başlarlar.nasıl olsa kimse onları gerçekten yakalamıyor.sadece konuk edip bırakıyorlar...

kardeşim milletin aklı şeytanlığa çalısıyor.elalem vatanına hızmet için yırtınıyor.bizimkilerde şeytanlık peşinde adamlara bak yaa.çalacağı motoru kitliyo sankı sahıbı gıbı.alalaaaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelişim sürücü kursunun sokağında duruyo o motor bildiğim kadarıyla görürdüm hep oralarda.

arkadaşlar ben o motorun sahibini tanıyorum ..2 motor duruyo onlar bide kırmızı 600 rr dün gördüm garajda böle bişey olsaydı sölerdi bana zaten..

direk geyik bu nerden çıktı ki..kuyumcunun önüne koyular zaten.kim gelip tekere 2 kilit takabilirki..orda dibinde duruyo motor..imkansız yani.bide disk kilid takmak öle şak diye olcak şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar