sabah başıma gelen bir polis cevirmesi olayını paylaşayım..
seyir halindeyken arkadan gelen bir motosikletli trafik polisi dur bakalım demesiyle durdum..
ehliyet ve ruhsatı sordu .. bana baktı.. hayırdır noldu dedim motosiklet hırsızlıgı cok oluyor yaz aylarında dedi .. onun için gözümüze kestirdiklerimizi durduruyoruz dedi
neyse ki herşeyim tam oldugu için sorun cıkmadı
arkasından memur bey bu çanta için bir duyum aldık aslı astarı nedir diye sordum..
bize bildirilen genelge de çanta ile ilgili bir bildirim var fakat ticari amaç dışında kullananlara esnek davranın deniyor dedi
pizzacılara ve damacana su taşıyanlardan bahsetti
ama yine de polis sana bunu ceza olarak yazabilir.. (gıcık olursa ) dedi
ama ben kimseye sen neden arkaya çanta taktın diye durduk yerde ben sana ceza yazmam vicdansızlık olur
milletin ehliyeti bile yok daha dedi..
iyi günler diyerek sonra yoluma devam ettim
olay balıkesir de gerçekleştğini bildireyim..
seyir halindeyken arkadan gelen bir motosikletli trafik polisi dur bakalım demesiyle durdum..
ehliyet ve ruhsatı sordu .. bana baktı.. hayırdır noldu dedim motosiklet hırsızlıgı cok oluyor yaz aylarında dedi .. onun için gözümüze kestirdiklerimizi durduruyoruz dedi
neyse ki herşeyim tam oldugu için sorun cıkmadı
arkasından memur bey bu çanta için bir duyum aldık aslı astarı nedir diye sordum..
bize bildirilen genelge de çanta ile ilgili bir bildirim var fakat ticari amaç dışında kullananlara esnek davranın deniyor dedi
pizzacılara ve damacana su taşıyanlardan bahsetti
ama yine de polis sana bunu ceza olarak yazabilir.. (gıcık olursa ) dedi
ama ben kimseye sen neden arkaya çanta taktın diye durduk yerde ben sana ceza yazmam vicdansızlık olur
milletin ehliyeti bile yok daha dedi..
iyi günler diyerek sonra yoluma devam ettim
olay balıkesir de gerçekleştğini bildireyim..