Motosikletlerimizin İlk Çekilen Fotoğrafları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda benim hussar

bunlarda benim ilk göz ağrım kara şimşeğim belimin içine etti bende modifiye ettim

bunuda cincuna inat aldım artık ayrılmaz ikiliyiz ama şu aralar hasta bağırsakları düğümlenmiş doktorda bekliyor.Darısı herkese olsun

dsc00359fz6.jpg

buda benim ilk motorum :)

valla ben ozamanlar tırtırıma bınerken hıçte aklıma gelmemişti resim çekmek ama bu resimdekının aynısıydı satalı yıllar oldu benımkının tıpkısını aynısı

mes

dsci0021bh9.jpg

dsci0024ir2.jpg

Bu da benim son motorum:queen::queen::queen::rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
bu sattığım motorum
bu da almak istediğim motor....
bu da yeni aldığım motor=

Son düzenleme:
valla ben ozamanlar tırtırıma bınerken hıçte aklıma gelmemişti resim çekmek ama bu resimdekının aynısıydı satalı yıllar oldu benımkının tıpkısını aynısı

Aynısından manısada eniştemde var :cat: Tam bir klasik.Manisaya gidersem bakayım şuna bi ya:wiinkk:

url]
................................................................................

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

aha işte o efsane abi bu bizim motorların dedesi daha ne motorlar gömer bu bi ara babamın vardı canavar gibi motor duyduğum gördüğüm kullandığım en sağlam motor aah ah diğer lakabıyla karajawa o bir efsane..

İlk makinam değil...Son makinam hiç değil..(fotoğraf makinası mı..O zamanlar nerdeeeeeee)

Yıl 1990...

.
karakprden003su4.png

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlk makinam değil...Son makinam hiç değil..(fotoğraf makinası mı..O zamanlar nerdeeeeeee)

Yıl 1990...

.
karakprden003su4.png

murat hoca senin gençlik baya karizmaymış hani kıvrılmış pantolon ve terlikler şık durmuş bu arada motor ne bu açıdan jawa ya benzettimde..

hayırlı olsun arkadaslar hepsi cok guzel bu arada benim motosikleti saatım chopper aldım zealsun

2 de ben atiim bari:)
bu bzm ufaklik ozannkinden ama ilkinden tabe cok sevecen bisi...

bide abisi war tabe:mrgreen::p
sagda,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar