motosikletlerim çoğalmışta haberim yok...

arkadaşlar merhaba bugün motorlarımı çıkarıp biraz bakım yapayım dedin ve çıkardım tek tek ve ne göreyim motorlarım çoalmışta benim haberim yok yani iş motoru gezi motoru çocuklarınki derken babamın da emektarını çıkarınca bi baktım görüntü harika hemen birkaç foto çekip sizinle paylaşmak istedim umarım beğnirsiniz.:cat:
işte soldan sağa babamın 1969mod.ij planet5 sepetli bende motosiklet kullanmayı onda örendim daha 8 yaşımdaiken sonra benim yıllardır isteyipte sonunda kavuştuğum super tenerem1994mod.yanında ekmek teknem ybr125 2006mod.ve sonuncusu çocuklara aldığım minik2007mod.
kpel488ca3.jpg

biraz bu emektardan bahsedeyim aslında bilenler bilir tipi böyle deil ama benim uraşmalarım sonucu bu hale geldi yani şuan 1982mod.HONDA CB450 görünüme kavuştu çok güzel bişey oldu babam biraz bakmaya sevmediği için kirli.
kpel484qt3.jpg

bunlarda üç silahşör dartanyan yok yanlarında:queen:
kpel481dh7.jpg

kpel482sg4.jpg

ve işte büyük ve küçük uçantenekeler:queen:
minikte yazmıyo çünkü satıyoru çocuklara küçük atv alıcam buna daha alışamıyolar.
kpel480tx2.jpg

şimdilik bukadar arkadaşlar umarım beğnirsiniz öylesine boş boş dururken geldi aklıma ve sizinle paylaştım.herkeze kazasız belasız sürüşler:cat:

Güzel resimler biz daha paramız olmasına rağmen 1 tanesini alamıyoruz:pale: ne diyim helal valla:cat:

paylaşım için teşekkürler :)

en dikkat çekici olan 1969 mod. planet5 sepetli :cat:

bu zevkinizin hiç bitmemesi ümidi ile iyi sürüşler :bounce:

Paylaşımın için teşekkürler. Bence cocuklara atv falan alma motor dediğin 2 tekerdir kros alabilirsin mesela :)

Süper tenere ben burdayım der gibi bakıyor:cherry:

Güzel fotoğraflar.Paylaşım için tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar