Arkadaşlar selam,
Siteyi dolaştım ama söyle bi girişim bulamadım var yada ben bilmiorum.r:
Diyorum ki söyle stickerlar yapsak (şu anda olabilirde)
Motosikletleri Farkedin!www.motosiklet.net Diye ve herkes bunu motoruna yapıştırsa diğer araçlar tarafından ilgi çeker ve biraz daha bilnçlenmiş olurlar.
Ve dahası sitemizi bilmeyenlere de tanıtmış oluruz.
İyi olmaz mı?
Girişimci arkadaşları ve yorumlarınızı bekliyorum..:rendeer:
teşekkür ederim !önemli olan amaç! motosiklet kazalarında ölüm yaşı çok genç' bir şekilde biz birbirimiz için
mücadele edip 'ama sticker ama şarkı veya bir başka şeyle sesimizi duyurup hayatların kaybolmamasını sağlamaya çalışacağız! pırıl pırıl çocuklar genç'ler geliyor yazık olmasın hani derlerya bir delikanlı kaç yılda yetişiyor 'çabuk yitirmeyelim ...sevgilerimle
ne reklamı kardeşim iyimisiniz ya topiği'mi kirlettiniz şimdi burayamı sıra geldi sadece yazacağınıza bişeyler üretin oradan yazmayla sallamayla ne yapmak istiyorsunuz ben zaten senelerdir işim'de gücümde biriyim nedir bu saldırı anlamadım kendinize gelin biraz....Reklamı seviyorsun anlaşıldı....Senin yaptığın şarkıyla duyuralım hadi sesimizi....Nasıl olacak fikrinde vardır umarım...
ne reklamı kardeşim iyimisiniz ya topiği'mi kirlettiniz şimdi burayamı sıra geldi sadece yazacağınıza bişeyler üretin oradan yazmayla sallamayla ne yapmak istiyorsunuz ben zaten senelerdir işim'de gücümde biriyim nedir bu saldırı anlamadım kendinize gelin biraz....
:farao: alp_tunay :farao:
ya baba'cım çok üzülüyorum inan ya sevdaya düşmüşüz iki teker üstünde şarkı yapmışız zaten biliyorsunuz ben sanat camiasının içindeyim ego su olmayan' herkezin işine ,şahsına saygı duyan bir insanım arkadaşlar beni tanımadıkları için yüz yüze canları sağolsun genede 'vallahi çok üzgünüm allah tan sizlein desteği güzelliği var insan üzülüyor yemin ederim sağol varol cansın....:cat: desperadost :cat:
takma kafana boşver...
ya baba'cım çok üzülüyorum inan ya sevdaya düşmüşüz iki teker üstünde şarkı yapmışız zaten biliyorsunuz ben sanat camiasının içindeyim ego su olmayan' herkezin işine ,şahsına saygı duyan bir insanım arkadaşlar beni tanımadıkları için yüz yüze canları sağolsun genede 'vallahi çok üzgünüm allah tan sizlein desteği güzelliği var insan üzülüyor yemin ederim sağol varol cansın....