Motosikletleri Farkedin Stickeri

gittigidiyor a fln bak laptop üstüne sticker yapanlar var 10 15 tl ye hatta 4 - 6 tl fln alır bir etiket keser keser kullanırsın.

motoru fark etmeyen adam motorun ustundeki sticker'i fark edecek dimi.. ironi iste..

keske trafikteki 'insan' yuzdesini daha da arttirabilseydik..

aslinda #gokayugur'un verdigi taslak el altinda durmali.. icerigi herkes zevkine gore degistirebilir.. bunlardan 1000 lerce basip, motorlarimiza degilde, milletin arabalarina yapistirmak lazim.. ustelik boyle kolay cikmayacak bir malzeme ile yapiskanini hazirlatip, bize cinnet gecirten arabalarin yanindan gecerken camina farina orasina burasina yapistirmak istiyorum. evet, sahane bi plan dogdu gene beynime.. adam motoru fark etmiyo, ustundeki sticker'i mi fark etcek? ama onun arabasina yapistirirsak, eminim fark edecektir..

mükemmel fikir acep uygulamaya geçsekmi öle bişey yapsak dikkat çeker

bu sticker'ları trafik lambalarındaki yeşile yapıştıracaksın :queen: millet gözü yeşilde beklemiyor mu zaten :) daha dikkat çeken biryer olamaz :)

hortlattım ama suç benim değil başlığın sahibi link vermiş :)

kim

Böyle bir yeleğin arkasına hem daha büyük ,hemde adaha etkili olabilir

134_buyuk.jpg

ben semtımdekı duvara yazmıstım 5 10 yere :) spray boyalar ile mı yaszak :)

Sivil itaatsizlik eylemi yapalım.
Yüzlerce bastıralım, gece yarıları, sabaha karşı sokakta dolanalım,
artçılarımız zart oraya zart buraya, arabalara taksilere minübüslere yapıştırsın.. camına kapısına..

sonra bize daha çok kıl olsunlar... daha çok motorcu perte çıksın..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konudaki gibi üçgen değil de Moted'in dağıttığı etiketler gibi döndürülmüş kare şeklindeki "Motosikletleri Fark Edin" grafiğini vektörel olarak hazırladım. Yüksek çözünürlüklü JPG ve EPS olarak linklerini vereyim. Baskı için ekranda görülen resmi kaydetmek yerine linklerdeki dosyalardan birini indirin. Daha kaliteli olacaktır.
Şu nasıl göründüğü;

Baskı için yüksek çözünürlüklü JPG dosyası : https://rapidshare.com/files/1999252428/Motosikletleri_Fark_Edin.jpg

Baskı için vektörel EPS dosyası : https://rapidshare.com/files/891757191/Motosikletleri_Fark_Edin.eps

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar