Motosikletleri Farkedin Stickeri

Çeşitli internet kaynaklarından bulduğum ve üzerinde biraz çalıştığım küçük bir tasarım çıktı ortaya. Bunu motorumun plakasının altında uzanan çamurluğa uygun bir ebatta yapıştırmak istiyorum. Sticker haline nasıl getirebilirim? Ozalitçiler yapabilirler mi? Yada aranızda bu konuda farklı logo sticker çalışması olan varmı arkadaşlar?

Maksat bişeylere dikkat çekmek olsun...

resim sanki atv üzerine binmiş bir adam gibi geldi bana,motosiklet figürünü geliştirsen daha iyi olabilir. reklamcılar yada kaliteli baskı fotokopi cilt yapan yerler istediğin resmi sticker haline getirebiliyorlar. birkeresinde yaptırmıştım.

valla boyle birseyi coğaltalım her yere yapıştıralım Nuri Alço yazacağına bu olsun :queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum en yakın reklamcıda cıkarabilirsin.....

Aynen. En yakin reklamcı veya yol kenarlarinda gördügümüz tabelacilarda çıkarttırabilirsin. Yalnız 60 tl kalıp parası alıcaklardır.

Arkadaşlar dayanamadım gittim az önce bastırdım.
Dış Mekan Baskısı 5 adeti 10 TL ye bastıklar üstelik makineleri otomatik olarak kesimde yapıyor. Bize düşende çıkarıp yapıştırmak :)

Buyrun resimler.

img0526hd.jpg

img0525nx.jpg

img0524t.jpg

Buda uygulaması
img0527m.jpg

çok güzel olmuş.bende hemen bastırıcam.bu çıkarmayı sizmi hazırladınız yoksa meramınızı anlatıp,bu doğrultuda onlarmı tasarladı?

motoru fark etmeyen adam motorun ustundeki sticker'i fark edecek dimi.. ironi iste..

keske trafikteki 'insan' yuzdesini daha da arttirabilseydik..

aslinda #gokayugur'un verdigi taslak el altinda durmali.. icerigi herkes zevkine gore degistirebilir.. bunlardan 1000 lerce basip, motorlarimiza degilde, milletin arabalarina yapistirmak lazim.. ustelik boyle kolay cikmayacak bir malzeme ile yapiskanini hazirlatip, bize cinnet gecirten arabalarin yanindan gecerken camina farina orasina burasina yapistirmak istiyorum. evet, sahane bi plan dogdu gene beynime.. adam motoru fark etmiyo, ustundeki sticker'i mi fark etcek? ama onun arabasina yapistirirsak, eminim fark edecektir..

Deryali süper olmuş. Ebatlarını isteğe göre ayarlayabiliyorlar sanırım. Bende irili ufaklı karışık bir kaç tane bastıracağım. Motorunun resmide orjinal durmuş :)

motoru fark etmeyen adam motorun ustundeki sticker'i fark edecek dimi.. ironi iste..

keske trafikteki 'insan' yuzdesini daha da arttirabilseydik..

aslinda #gokayugur'un verdigi taslak el altinda durmali.. icerigi herkes zevkine gore degistirebilir.. bunlardan 1000 lerce basip, motorlarimiza degilde, milletin arabalarina yapistirmak lazim.. ustelik boyle kolay cikmayacak bir malzeme ile yapiskanini hazirlatip, bize cinnet gecirten arabalarin yanindan gecerken camina farina orasina burasina yapistirmak istiyorum. evet, sahane bi plan dogdu gene beynime.. adam motoru fark etmiyo, ustundeki sticker'i mi fark etcek? ama onun arabasina yapistirirsak, eminim fark edecektir..

Seninkide ilginç bir ironi ne diyeyim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

Deryali süper olmuş. Ebatlarını isteğe göre ayarlayabiliyorlar sanırım. Bende irili ufaklı karışık bir kaç tane bastıracağım. Motorunun resmide orjinal durmuş :)

Evet istediğin boyutlarda basıyorlar. Mecidiyeköy Şahin Copy. ;)

sokak,cadde v.s gibi görülebilen yerlere ,elektrik-telefon direği,trafo,otobüs durakları...çoğaltıp yapıştırmak fena olmazdı aslında.

bi arada "doktor gelmeden kaskımı çıkarmayın" stickerları vardı.
yinede bizim arkadaşın kaskını kayışını sökmeden çıkarmaya uğraşmışlardı kaza sonrası :)

sticker güzel olmuş.

Arkadaşlar TDK'ya göre "fark edin" ayrı yazılıyor. "Farkedin" değil yani. Uyarayım dedim.

Çoğaltılırsa ben de isterim, hatta cama yapışan türde olursa arabaya yapıştırırız daha güzel olur. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar