- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan birşeydi bu. dün gece müsait olabildim ancak. (nasip olursa) yeni alacağım motora yapıştırmak için yaptım. logoda özellikle aracın sol dikiz aynasına dikkat çekmek istedim ki (genelde sollarız) ve bu logo çıktı ortaya. görüş ve önerilerinizi bekliyorum. isteyen logoyu motoruna yapıştırabilir. resmin ebadını kendinize göre ayarlatıp reklamcı yada kırtasiyelerde sticker olarak bastırabilirsiniz.
bunlarda kendi adıma yaptığım ve motorumda uygun bir yere sticker olarak yapıştıracağım logolar. sizce hangisi daha güzel. birinde normal g harfi, diğerinde ters g harfi var. motordan hiç anlamayan adamlara soruyorum ama logoyu birşeye benzetemiyorlar. orada (gkhn) yazıyor. sizce bunu nasıl belirginleştirebilirim? saygılar.
bunlarda kendi adıma yaptığım ve motorumda uygun bir yere sticker olarak yapıştıracağım logolar. sizce hangisi daha güzel. birinde normal g harfi, diğerinde ters g harfi var. motordan hiç anlamayan adamlara soruyorum ama logoyu birşeye benzetemiyorlar. orada (gkhn) yazıyor. sizce bunu nasıl belirginleştirebilirim? saygılar.