Valla yapsınlar arkadaş 100lük cup motora bir egzos yapmış cayırtıdan geçilmiyor ne plaka ne kask var alsınlar ellerinden hele 600 cc motorla şehir içinde bağırttımı sövmedik yerini bırakmıyorum kardeşim çocuk var hasta var ne bağırtıon s.git şehir dışı ne yapıosan yap
ortalıkta devletin olmadığına yine devletin güzel bir kanıtı. 2012 yılında günümüze bu senenin de bittiğini varsayarsak dolu dolu 5 yıl geçmiş ötv si ödenenlerin % 3 (6.049) tescil edilmiş % 97 (181.937) tescil edilmemiş. peki bu süre zarfında bunları denetlemekle yükümlü olanlar bir gün dahi geçik me ile maaşını almış mı. yada kendi kendine maaşını bankamatikten çekip evine doğru giderken yolda hiç bu araçlara rastlayıp hiç vicdan muhasebesi yapmış mı beş yıl bu beş. bir iki ay olsa anlaşılır vatandaş gelir tescil ettirir sık boğaz yapmayalım diye tolerans göstermiş diyeceğim ama işin içine yıllar girince bir şey diyemiyorum.
abi seninki hangi kurye lider ? tem?
Bu %3 orana elektrikli scooter'lar mi sebep oldu acaba, yoksa gercekten benzinli motosikletlerin sadece %3'ü mü plaka almış?
İstenildiğinde stock egzoz ile de çevreye rahatsızlık verilebilir. Performans egzoz takılı diye motorcuları mimlemenin anlamı yok. Evet birçok kişi sesi için alıyor bu egzozları ama şu da bir gerçektir ki açık egzozlar yolda görünürlüğü arttırıyor. Stock egzoz da ses çıkmadığı için diğer yaya ve araç sürücüleri bizleri bisiklet gibi görüp önümüze atlarken açık egzozun yarattığı etki sayesinde yola pat diye atlamıyorlar. Sağ/sol/dikiz ne varsa kullanıyorlar sesin kaynağını görebilmek için.
Hocam bence bu tutum yanlış sırf beni görsünler diye bağırtmanın bir alemi yok gecenin 3ü konyada uyuyorum ya yok böyle bir ses yıkıyor mahalleyi yerimden zıpladım inanki ben bunlara kızıyorum