Motosikletlere ön plaka takılması (Çift Plaka)

Hoka at kadar mı , yoksa at börreği kadar mı orasını anlayamadım?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Ayrıca tutup silkmek yerine , sökülmüş kısımları dikmek daha faideli olmaz mı ki?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amerika'nin bir cok eyaletinde arabalarin önune plaka takilmiyor... Plaka bir tane ve arkaya takiliyor. Boyutu da daha kucuk. Motosiklet plakalari daha da kucuk, el kadar.

Zamaninda duzenlemeyi akli basinda biri yapmis...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Ayrıca tutup silkmek yerine , sökülmüş kısımları dikmek daha faideli olmaz mı ki?

at abi, bildiğin at. at sevimli ve asil bir hayvan. insanoğlunun en sadık arkadaşı, yoldaşı. at bizi seviyor, biz de atları at kadar seviyoruz.

at candır ali abi.

Beyler saçmalamayın yine konu krize falan gitmiş, böyle bi durum yok instagramda mototroll adlı adındanda belli olacağı üzere motosikletle alakalı konularda troll içerik üretip bizi güldüren bir hesabın yanlış anlaşılması

ABi işin şakası o ztn de tepkiler çok garipleşti artık. En ufak şeyden sorumlu tutacak birilerini arıyor insanlar artık.
Kimse ayranım ekşi demiyor önce.

Sosyal medyada son zamanlarda motosikletlere arabalardaki gibi iki plaka uygulaması geleceği söyleniyor.
Motosikletlerin de önüne plaka takılması gündemdeymiş. Karayollarındaki radar mobesa plaka tanıma sistemleri ve otoyol geçişleri için böyle bir uygulama alabileceği söylenmiş. Benim bildiğim Hindistan dışında ön plaka uygulaması yapan ülke yok.

https://imageshack.com/a/img922/9525/9TQDx6.jpg

Öncelikle ön tarafa takılacak plaka motorun aerodinamiğini bozar.Buda sürüş güvenliğini tehlikeye sokar.Çok cin fikirli düşünüp sticker yaparlarsa onu bilmem.

şöyle bir şey olabilir belki
1959-bsa-a10-1-760x570.jpg

racing modellerde nereye takılacağını merakla merak ediyorum açıkçası.hindistandaki motorlardan açılıp bakılabilir ancak kim uğraşacak şimdi onunla.

Uçan kuşa da plaka takacaklarmış. Cezayı da o kuşun yaşadığı belediye ödeyip, vatandaştan vergi ile alınacakmış.

Hoka hani beygir hakkında bir konu açmıştın da , sonra bizlerden saklamıştın ol küheylanı. En sonunda
müşerref olmuş idik sizin can midilli ile . Unutturamaz seni hiç bir şey , unutulsam da ben diyordu ya
Zeki ,bizler de bu gün artık demir atları kullaniyor olsak da kalbimizden hiç çıkmadi AHAL TEKE ler.
Gevezeliğimiz için kusurumuza bakılmaya. Selamlarla.

ula admin sen hala kapatmadın mı la bu başlığı.
Kapa la, kapa, kapa.
Alın bunu, alın bunu, al, al al:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar