MOTOSİKLETLER CHP’NİN MERCEĞİNDE..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeş Bilinçlendirseniz kaç yazar motor fiyatları uçtu gitti motor kullanan kalmıcak yakında eskilerin dışında daha hala bilinç bilinç.

Şimdi buna karşılık , karşıt görüş ss motor kazalarından bir video hazırlar ve sunar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
pekala euro yada doları tl ye çevirelim :) almanyada asgari ücret 7 bin liraya yakın :D buyur muzdarip kardeşim ne oldu :) 3 kişi asgari üctretle aynı evde kalsa bizim milletvekillerinden çok para kazanıyorlar. o zaman 3 alman bizim 1 millet vekiline bedel mi :D ben istanbulun pahalı yerlerinde otursam asgari ücretin kaç katı kira parası öderim.

almanya yine tutarlıymış çünkü zengin yerde bile asgari ücretin altındaymış o zaman kiralar. rusyadan bahsetmiyorum bile, moskovada kiralar kaç para? asgari ücret 7600 ruble falanmış orada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

Yaşları müsait olmayanlar bilmez bu kurumları.
Her sene trilyonlarca eski lira zarar ederler, siyasilerin, sendikaların oyuncağı olmuş, en kalifiyesiz işçisi bile devleti soyardı.
Pos bıyıklısı, ay bıyıklısı, çember sakallısı bir kuruma çöreklenmişti.
Halkta bunların borçlarını öder, devlette iki yakasını bir araya getiremezdi.
IMF, bankalar, sıraya dizerdi devleti. %300 lerle, belki az bile yazdım.

Şimdiki gençlerde bu soyguncuların yalanlarına inanır. Bu sayfaları meşgul ederler. Devam edin yazmaya.
O günleri bilenler gülümseyerek okuyoruz.
Ama geriye dönüp, ara sıra da bakın. Neler olmuş? Neler bitmiş.

evet doğru söylüyorsun. peki, bilmediğimden soruyorum "imf"ye ne kadar borcumuz vardı ve nasıl ödemiştik?

Son düzenleme:
Ulan 'Altın Elbiseli Adam' kısmına kadar okudum, görünce derin bi iç çektim bıraktım okumayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar