MOTOSİKLETLER CHP’NİN MERCEĞİNDE..

chp soldaki tek parti mi? muhahaha. hic güleceğim yoktu ya sabah sabah, chp sol parti he mi? muhahahaha

chp'nin sol ile uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. dileyenle tartışırım.

oo birilerinin hayvanlara eziyetten başka meziyetleri de varmış. Merak ettim chp ne partisi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

Ben bu ülkede Sol bir CHP hiç görmedim.( İşçi Partisi - Vatan Partisi'ne de sol demişsiniz bu arada, hiç girmeseydim keşke şu topa, pişman oldum)

ustat eski işçi partisi sağ bir parti miydi? ip sol milliyetçi bir partidir.

Hayret, CHP faydalı bir işe el atmış!
Bir arkadaşın dediği gibi, hiç karışmasamıydı acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oh gözümüz aydın. Motosiklet ve malzemelerine yeni bir zam dalgası yolda demektir bu. Ya da en azından bize girecek bir tür kazığın.

Sağ sol konusundaki kafa karışıklığını gidermek adına, bugün Türkiye siyasiyetini iki kutuba ayırmamız gerekiyorsa eğer bunun en doğru tanımı cumhuriyetçiler ve muhafazakarlar şeklinde olabilir. Gerçi bizdeki politika o kadar tuhaflaştı ki tanım falan yapmak cidden zor iş. Sağ sol dediğiniz olgu soğuk savaş döneminde kaldı. Bitti o iş. Rusya ne kadar komünist ise CHP o kadar sol partidir. :)

vatandaşın günlük hayatta yaşadığı sorunlara odaklanan bir parti. diğer partilerin akıllarının ucundan bile geçmeyen birşeyi gündeme getirmiş, tebrik ederim.

Mecliste gündeme gelmemiz güzel olmuş, bence motorcu ailesi olarak meclise bir mv göndermeliyiz ilk seçimde!

vatandaşın günlük hayatta yaşadığı sorunlara odaklanan bir parti. diğer partilerin akıllarının ucundan bile geçmeyen birşeyi gündeme getirmiş, tebrik ederim.

ironi kokuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

oo birilerinin hayvanlara eziyetten başka meziyetleri de varmış. Merak ettim chp ne partisi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

ustat eski işçi partisi sağ bir parti miydi? ip sol milliyetçi bir partidir.

chp rejim partisi. misyonu rejim bekçiliği yapmaktı. Atatürk'ün vefatından sonra sona erdi.

hangi politikacı halka "ulan öküz anadolulu" diye hitap eder? evet. bakınız bunu da yaptılar.

hangi zihniyet üniversite kapısına eğitim maksadı ile gelmiş bir kadını sırf başörtüsü takıyor diye geri çevirir. evet bunu da yaşadık!

tepeden inme kurallar ile halk yönetilmez.

Sizde baya umutlandınız he ? :D
Canımsınız ya :D :D
Ya dostlar, chpnin şu ülkede ki herhangi bir olayda, kac defa dişe dokunur bir etkisi olmuşta bize olacak ?
Etmeyin...

En iyi siyasetçinin ta soyunu sopunu şu yıllarda, bu seferde bizi gündeme getirip prim peşinde herkes başka birşey değil, yaz bitsin motor süren sayısı düşsün, konuda gündemden düşer rahat olun siz..

Allah'ım bu nasıl bir bilgisizlik böyle, facebook'a dönmüş buralar. Vatan Partisi'ne solcu denilen yerde şaşırtmadı gerçi.

Konuya gelirsek, Türkiye'de her iş boktan olduğu için, herkes tek düze yaşaması gerektiğinden, doblosuna, arabasına binmesi gerektiğinden ne kadar insanları özgürleştirecek, kafayı çalıştıracak bir iş varsa başı kesilir. neyse bize değil de size müstehak.

Allah'ım bu nasıl bir bilgisizlik böyle, facebook'a dönmüş buralar. Vatan Partisi'ne solcu denilen yerde şaşırtmadı gerçi.

Konuya gelirsek, Türkiye'de her iş boktan olduğu için, herkes tek düze yaşaması gerektiğinden, doblosuna, arabasına binmesi gerektiğinden ne kadar insanları özgürleştirecek, kafayı çalıştıracak bir iş varsa başı kesilir. neyse bize değil de size müstehak.

Valla "taraftarı" olduğun topluluğa laf carptiğım icin mi gocundun anlamadım ama, söz sana olurda bu bahsi geçen konu mecliste ciddiye alınırsa beni bul, senden ciddi bir şekilde özür dileyeceğim söz...

Ek olarak "Hayranı" olduğun topluluğa gerizekalı muamelesi yaptığım için "Düşmanı" olduğun diğer grupların "Yandaşıyım" felan sanma beni...
Dediğim gibi ; "En iyi siyasetçinin ta seceresini ... "

CHP bu ise girdiyse sictik agalar. Daha beter seyler bizi bekliyor. Hukumetten ve partisinden nefret ettigimden daha cok CHP ve MHPden nefret ediyorum.

Gerci simdi geriye sevecegim hic bir olusum kalmamis oluyor. Evet. Selam, ben %50dekilerden.

Valla "taraftarı" olduğun topluluğa laf carptiğım icin mi gocundun anlamadım ama, söz sana olurda bu bahsi geçen konu mecliste ciddiye alınırsa beni bul, senden ciddi bir şekilde özür dileyeceğim söz...

Ek olarak "Hayranı" olduğun topluluğa gerizekalı muamelesi yaptığım için "Düşmanı" olduğun diğer grupların "Yandaşıyım" felan sanma beni...
Dediğim gibi ; "En iyi siyasetçinin ta seceresini ... "
vallahi nasıl kanıtlasam kendimi sana, CHP'ye oy vermediğime, fakat söylediğin şeylerin açıkcası hiç bir anlamı yok. 15 senedir ne yapıyor bunlar hede hödö bu ülke altmış seneden beri kolormatik gözlüklü,islamcılar tarafından yönetiliyor. CHP'ye şu aşamada ne yapıyorlar demek biraz mantıksız gibi duruyor, sence ?

vallahi nasıl kanıtlasam kendimi sana, CHP'ye oy vermediğime, fakat söylediğin şeylerin açıkcası hiç bir anlamı yok. 15 senedir ne yapıyor bunlar hede hödö bu ülke altmış seneden beri kolormatik gözlüklü,islamcılar tarafından yönetiliyor. CHP'ye şu aşamada ne yapıyorlar demek biraz mantıksız gibi duruyor, sence ?

Acaba neden 15 senedir kolormatik gözlüklü "islamcılar" yönetiyor...
Hmmm, ülke %90 (sözde) müslüman olduğu için mi ?
Yoksa chp nin 15 yıldır mantık çerçevesinde bir icraatı yada vaadi olmadığı için şans bulamadığından mı..?

Yok yok kesin ülkenin %50'den fazlasının kolormatik gozluklerden dolayı chpnin muhteşem akıllara zarar dâhiyane fikirlerini görmezden geliyordur...

Hocam, kılıçdaroğlu tv'de konuşurken 10 yaşındaki cocuk bile poposuyla gülüyor artık..
15 yıl öncede böyleydi...
Muhalefet IQ'su magma seviyelerine inerse , iktidara chihuahua geçse şaşırmam...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yaa yeter arkadaş nedir şu motorculardan çektiğimiz her yerdeler vızır vızır katlediyorlar trafiği de insanları da! birileri artık bu iki tekerli canavarlara dur desin!

(kusura bakmayın arkadaşlar artık benimde kendi menfaatimi düşünme vaktim geldi o yüzden taraf değiştiriyom, güçlü tarafa geçiyorum. ak partili oldum şimdi sırada arabacı olmak var)

Mersin İl Temsilcisi
yahu tam da siyaseti bırakıp motosikletli olmak vaktiyken yine bölünmeye başladık.
beynimize o kadar işlemişler ki; sevsek de sevmesek de ucundan hemen tarafgirliğe başlıyoruz ve konu yine kalp kırmaya geliyor.
yapmayın etmeyin ağalar, ülkemizin birlik ve beraberliği daha buralardan başlar.
küçük(!) bir forumda, 50-100 aktif kişi daha başından bir olamıyorsak; Allah muhafaza!!!
bırakın seni-beni; vakit BİZ olmak vakti.
birilerinin ektiği tohumları artık yeşertmeyelim.
sağcı da olsa, solcu da olsa; doğru ve güzel yapılıyorsa yanında olalım, takdir edelim.
yok kötü bir şey yapılıyorsa, doğruyu söyleyenin yanında olmazsak ilerleyemezyiz.

hepimiz bu ülkenin yollarındayız...
neyin ayrımı bu?

ya bırakın şimdi siyaseti falan. hayretmiş bilmem neymiş.
2014'te yine CHP motorsikletle ( ehliyet fiyatlarıyla ilgili ) soru önergesi vermiş - burada da paylaşılmış zaten.
şuanki ve gelecekteki motorsiklet kullanıcıları için güzel bir adım atılmış bunu konuşalım. chp - akp - mhp - vs. vs. farketmememliydi bu konuda.
http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/138485-meclise-soru-onergesi-verildi-motosiklet-ehliyeti-100-tl-olsun.html

Acaba neden 15 senedir kolormatik gözlüklü "islamcılar" yönetiyor...
Hmmm, ülke %90 (sözde) müslüman olduğu için mi ?
Yoksa chp nin 15 yıldır mantık çerçevesinde bir icraatı yada vaadi olmadığı için şans bulamadığından mı..?

Yok yok kesin ülkenin %50'den fazlasının kolormatik gozluklerden dolayı chpnin muhteşem akıllara zarar dâhiyane fikirlerini görmezden geliyordur...

Hocam, kılıçdaroğlu tv'de konuşurken 10 yaşındaki cocuk bile poposuyla gülüyor artık..
15 yıl öncede böyleydi...
Muhalefet IQ'su magma seviyelerine inerse , iktidara chihuahua geçse şaşırmam...

o çok ayrı mesele, halkın neyi tercih ettiği çok da önemli değil benim içim zira 82 referandumunda, 16 nisanda ne dediği ortada. 2 sene sonra herkes tayyip erdoğan ya da abdullah gül için vatan haini diyebilir. Kılıçdaroğlu konuşabilir konuşamıyor, benim konum değil, zira güdülmeyi bekler bir tarafım yok, ne dediği benim için daha önemli.

3 sayfada konu nereden nereye gelmiş ya. Ne alakası var şimdi bu konuştuklarınızla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar