Motosikletle yaptığınız en büyük sakarlık???

Katılım
11 Şub 2009
Mesajlar
102
tavsiye

ben ilk başlarda bikaç kez ayaklığı açık unutup yola çıktım ilk sola dönüşte caarrrttt diye bi ses duyunca farkedip kapatıyodum hemen ama artık unutmuyorum:)

kardeş bence o ayaklığı bir an önce sök gitsin bende yaşadım o sorunu iyiki hızlı giderken olmuyo
 
Katılım
31 Mar 2006
Mesajlar
862
ilk motosikletimi almışım yani acemiyim henüz. sirkeciden hareme geçeceğim. bilet gişesine yaklaştım. indim motordan gidip bileti alacağım birden arkamdan çaaat diye bir ses:))

yan ayağı açmayı unutmuşum.
 
Katılım
21 Haz 2006
Mesajlar
3,364
Bir keresinde scooter kullandığım dönemde, motoru ısınsın diye yan ayak üzerinde çalışır vaziyette temizlerken, ön çamurluğu temizlemek için gidondan tutarken yanlışlıkla gaz elciğini çevirmemle motorun yanımdam uçup giderek düşüp yan yatması olmuştu. Acayip üzülmüştüm..
 
Katılım
4 Ağu 2005
Mesajlar
3,759
falconu yeni aldigim zamanlar,tabi cbrdan sora baya yuksek geliyo kendisi,kaldirimdayim iniyorum onume araba geldi ama on lastigim asagi inmisti arabada ilerlemeyince havada asili kaldim bi sure,ancak en nihayetinde yercekimi galip geldi ve gulerek sola devrildim:)

tam sakarlik sayilmaz ama olsun
 
Katılım
9 Mar 2008
Mesajlar
877
ben de regal raptorumla trafik kilitlendiğinde kaldırımdan ilerleyeyim demiştim, ve kaldırıma araçların çıkmasını engelleyen demirin yanından geçerken biraz dengemi kaybedip, demire doğru yatınca yan çantamı o demirde bırakmıştım.Allahtan çanta yırtılmadı, sadece ara bağlantısı koptu, yoksa bi hiç uğruna gitmişti çantam :)
 
Katılım
14 Mar 2007
Mesajlar
338
ilk motosikletimi almışım yani acemiyim henüz. sirkeciden hareme geçeceğim. bilet gişesine yaklaştım. indim motordan gidip bileti alacağım birden arkamdan çaaat diye bir ses:))

yan ayağı açmayı unutmuşum.

:queen::queen::queen::queen::queen:
Ben 3. sayfada bu anıyı kaleme almıştım:mrgreen::mrgreen:
Allah seni başımızdan eksik etmesin vedat kardeşim:cat:
 
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
3,261
Sakarlık değil de salaklık yapmışlığım vardır. Geçen kış henüz havalar soğumaya başladığında geceleri de hafiften buzlanmalar olmaya başlamıştı. Bie gece 23:30 sıraları eve gidiyorum, hafif rampa iniş bir yolda bir farkettim ki önümdeki 20 metre kadar bir mesafede buzlanma var. Daha önce buzdan geçmemiş olduğum için "eyvah, amanın" diyerek buzlu bölgeye yaklaşırken hızımı iyice kestim ve ne fren ne gaza dokunmadan buza girdim. Hızım gerçekten çok düşük, baktım aaa buzda gidiyorum ne güzel, bişi olmuyor. Şimdi gayet iyi geçiyorum ya, şeytan mı dürttü nedir dur bakayım arka frene dokunayım ne olacak dedim. Kaysa bile hızım gerçekten birinin hafif tempo koşma hızında ya, birşey olmaz en fazla kayar toparlarım dedim.

Bu forumda çok okumuşsunuzdur, derler ya arka tekeri yanımda gördüm falan diye... abi ne yanı, daha frene hafiften dokunur dokunmaz ben arka tekeri önümde gördüm. Kemilerimden gelen gacırtıyı ve motordan gelen çatırtıyı hala unutamıyorum. O zaman 125 KT idi motorum. Her ikimiz de hafif sıyrıklarla atlattık olayı geldi geçti :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst