Motosikletle yaptığınız en büyük sakarlık???

arkadaşlar motorsikletinizle beraber yaptığınız sakarlıklar nedir??
benim motorsikletle olmadı ama bisikletle oldu.aslında sakarlık değilde başkasını suçu.
sahilde bisiklete biniyorum.kas gelişimim içinde kendimi zorlamam lzım bu yüzdende hızlı sürüyorum.bi an için kafamı aşağı indirdim su almak için.başımı kaldırdım ki karşımda bi bebek arabası vebenim geldiğimi görmeyen bi anne.refleks olarak önce arka frene asıldım ama yerler hafif nemli olduğundan kaymaya dvm ettim.sonra ön freni az bişi sıktım.kafa üstü yere çakılmak istemiyordum çünkü.ne yazikki duramadım.çarpmama yarım metre kala bi çığlık.kadın geldiğimi yeni gördü.o an çok kötü oldum çünkü arabada bebek war sandım.çarptıktan sonra ayağa kalktım kaşım açılmıştı ve kolum da yaralar wardı.hmn yerden kalktım bebeğe bakmak için koştum.ama arabada bebek filan yokmuş.:pr::pr:annesinin kucağındaymış.o an bi rahatladım.ama çarptıktan sonra içimden çok kötü şeyler geçiodu.:pr::pr:

Bende cbr 125 i yeni aldığımda motora binerken hep ayağımı artçının selesine deydiriyodum birazda iz kaldı ama artık deydirmiyorum alıştım bide bir kez motorun üstündeyken arkadaşımla sohpete dalmışım ve ayaklığı yeni yağladığım için indirip kaldırıyodum sonra muhabbet bitti motordan ineyim dedim allahtan tam inmdeden motoru bırakmıştım ki motor sol bacağımın üstüne yattı(yani motorla beraber yere düştük benim bacak altta kaldı) ama motorda bişey yok ayağım da çürüdü sadece..

motora bişi olmasında dimi kardeşim:)bacakta bi çürük nedir ki geçer gider.ama motrum güzel boyasında bi çizik aman:)

ben ilk başlarda bikaç kez ayaklığı açık unutup yola çıktım ilk sola dönüşte caarrrttt diye bi ses duyunca farkedip kapatıyodum hemen ama artık unutmuyorum:)

ben ilk başlarda bikaç kez ayaklığı açık unutup yola çıktım ilk sola dönüşte caarrrttt diye bi ses duyunca farkedip kapatıyodum hemen ama artık unutmuyorum:)

Allahtan benim cıbırda ayaklık açıkken(vede motor vitesteyken) motor çalışmıyor yoksa bende ilk mesajıma böyle bişey yazardım kesin
Bide sakarlık sayılmaz ama anahtarı hep motorun üstünde unutuyodum ama bu kadar motor çalındığını görünce aklım başıma geldi..

belli bi süre içinde refleks olmuştur.
ben öle bi kaza gördüm ama.adam ayaklığı açık unutuyo sola dönerken çukura takılıp yere düşüyo:mrgreen:(istanbulda çukursuz yol yok)

CBA

ilk motorumda yapmıştım
yan sehpayı tam açmadan bırakmışım 2 adım attım baaam motor yerde o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi gülüyorum.

ellerimi birakip 60 yada 80 km hizla tumsekden gecmek,ellerimi birakarak 160 ile giderken(artci varken)arkama donup araca hareket cekmek ki bunu bi daha asla yapmam kendimden utanmisdim..kendi kendimi kinadim o gun.dahada aklimda yok vardir belki yaptigimda bu kadari aklimda

Allahtan benim cıbırda ayaklık açıkken(vede motor vitesteyken) motor çalışmıyor yoksa bende ilk mesajıma böyle bişey yazardım kesin
Bide sakarlık sayılmaz ama anahtarı hep motorun üstünde unutuyodum ama bu kadar motor çalındığını görünce aklım başıma geldi..

peki motor çalışır vaziyetteyken ayağa açarsan stop ediyo mu:p

viteste benimkide çalışmıyo:bounce:

belli bi süre içinde refleks olmuştur.
ben öle bi kaza gördüm ama.adam ayaklığı açık unutuyo sola dönerken çukura takılıp yere düşüyo:mrgreen:(istanbulda çukursuz yol yok)

bak işte şu söylediğinden sonra iki kat dikkat edicem ayaklığa:cat:

Son düzenleme:
peki motor çalışır vaziyetteyken ayağa açarsan stop ediyo mu:p

viteste benimkide çalışmıyo:bounce:

bak işte şu söylediğinden sonra iki kat dikkat edicem ayaklığa:cat:

İlk mesajınla bu mesajın zıt kavramları içeriyo bunun farkındasın dimi..:bounce:

ellerimi birakip 60 yada 80 km hizla tumsekden gecmek,ellerimi birakarak 160 ile giderken(artci varken)arkama donup araca hareket cekmek ki bunu bi daha asla yapmam kendimden utanmisdim..kendi kendimi kinadim o gun.dahada aklimda yok vardir belki yaptigimda bu kadari aklimda

arkdaşım nickinde yazdığı gibi deliymişsin walla.:):)

İlk başlarda ayaklığı açık unututp yola çıkıyodum ve cart diye sürttüğünde fark edip hemen kapatıyodum demişsin
Sonrada vitesde benimkide çalışmıyo:bounce: demişsin yorumunu sen yap..:bounce:

İlk başlarda ayaklığı açık unututp yola çıkıyodum ve cart diye sürttüğünde fark edip hemen kapatıyodum demişsin
Sonrada vitesde benimkide çalışmıyo:bounce: demişsin yorumunu sen yap..:bounce:

açıklıyım o zaman biraz:

ayaklık açıkken ve vites boştayken marşa basarsan çalışıyo her motorda olduğu gibi ve hala ayaklık açıkken vitesi 1e atınca stop etmiyo yani debriyajı bırakıp gidebiliyosunuz...

vitesteyken çalışmıyodan kastım motor kapalıyken vitesi 1e yada 2 farketmez alırda marş vermeye çalışırsanız marş motoru ateşlemiyo(devre dışı kalıyo) taki debriyaja basana kadar uzun lafın kısası motorun çalışması için boşta olması lazım yani benim motorda olay bu...

umarım anlatabilmişimdir motor çalışırken ayağa açarsan stop ediyomu diye sordum oda geyikti sadece...

Evet anlatabildim benim mesajlarımı okudum da biraz fazla ileri gitmişim sorry.

hayatımın acısını yazim bari :( geçtiğimiz yaz kavurucu yaz sıcağında Kawasaki VN1500 le sıkışık trafikte ilerliyordum köy yoluna gitmek için,motorun hararet sorunu vardı ve yağ kaçırıyordu deli gibi ısınıyordu altımdada şort vardı ve köyde mangal yapıoduk arklarla,derken ekmek almadıgımızı farkettik atladım motora ekmek almaya gittim tam bakkalın önünde motordan inerken bacağımı eksoza deydirdim :( ciğer gibi yandı öldüm öldüm dirildim bas bas bağardım :( canımdan can gitti sonra deli gibi tepindikten sonra ekmekleri alıp dönmek için tekrar motora binerken tekrar bacağmı deydirdim gözlerimden yaş geldi :S kudurdum sonra piknik sonuna kadar acı çektim ve dönüşte yine şehir içi sıkışık trafiğinde motordan gelen ısı bana cehennemi yaşattı dünyada :( lanet olsun hatrladım kötü oldum :S

işte resimli anlatımla :( çokta güzel anılarım olmuştu gerçi ama

Son düzenleme:
hayatımın acısını yazim bari :( geçtiğimiz yaz kavurucu yaz sıcağında Kawasaki VN1500 le sıkışık trafikte ilerliyordum köy yoluna gitmek için,motorun hararet sorunu vardı ve yağ kaçırıyordu deli gibi ısınıyordu altımdada şort vardı ve köyde mangal yapıoduk arklarla,derken ekmek almadıgımızı farkettik atladım motora ekmek almaya gittim tam bakkalın önünde motordan inerken bacağımı eksoza deydirdim :( ciğer gibi yandı öldüm öldüm dirildim bas bas bağardım :( canımdan can gitti sonra deli gibi tepindikten sonra ekmekleri alıp dönmek için tekrar motora binerken tekrar bacağmı deydirdim gözlerimden yaş geldi :S kudurdum sonra piknik sonuna kadar acı çektim ve dönüşte yine şehir içi sıkışık trafiğinde motordan gelen ısı bana cehennemi yaşattı dünyada :( lanet olsun hatrladım kötü oldum :S

işte resimli anlatımla :( çokta güzel anılarım olmuştu gerçi ama

Abi senin motorda az şey yapmamaış bi konuşsa kesin özür dilerdi:queen: hemde kaç kez bence sen sat onu..:cherry::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar