Motosikletle Ulaşım Anketi_TANIŞMA

Merhaba,

Uzun zamandır takip ettiğim siteye üye olmadığımı aşağıdaki anketi hazırladığımda fark ettim!
Vakit ayırıp aşağıdaki linki tıklayarak 10 soruluk kısacık anketi doldurursanız, motosikletin ulaşımda kullanımı hakkında fikir sahibi olmamı sağlacaksınız.

https://www.surveymonkey.com/s/23YZHQR

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim. Sonuçları hakkında bilahare bilgi vereceğim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankete ne gerek var...
Burdan sorsana ?...
Yardımcı olalım.... Bizi başka sitelere çekmeyin ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anket seçeneği burda da var ....
Konuyu açarken görmüş olman lazım....

Ne demek...Vazifemiz...

Doğru, dün gece anket bölümünden giriş yaptım ama onay beklediğinden tekrar buradan denedim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende doldurdum.

Çok teşekkür ederim. Henüz istenilen sayıya ulasılmadığından doldurmaya devam edilebilir.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Anketi doldurdum.Ama ek olarak bir şeyler belirtmek istiyorum.Geçe sene hergün işe motosiklet ile gidip geliyordum.Ama benzine devlet tarafından kakalanan zamlardan sonra bu sene sadece 2 kere motosiklet ile işi gittim.Bu zamlardan sonra mümkün olduğunca az benzin kullanmaya karar verdim.Bu yüzden işe servis ile gidip geliyorum.Buna ek olarak son soru ile ilgili motosiklet benim için ulaşım taşıtı olmaktan çok bir zevk aracı bir yerlere ulaşmak için motosiklet kullanmıyorum motosiklet kullanmış olmak için bir yerlere ulaşıyorum.:cherry:

Tasırmadan ve özenle doldurarak yardımcı oluyorsunuz...
Henüz sadece 25 anket tamamlandı. Sayının 100 olması gerekiyor.
Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Teşekkürler.

Yaptım da 10. sorunun cevapları çok tırt, gereksiz bi ton soru da diğer seçeneği varken onda olmaması çok yetersiz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar