Motosikletle tramvaya kafa tuttu! 'Ben senin önüne kırıyor muyum'

frans_zlar-ben-s_zlamam_839719.jpg

Süper bir yorum olmuş,hala gülmekteyim,ilaç gibi geldi
Bu arkadaşı havaalanlarından uzak tutmak için acilen yasa çıkarmamız gerekiyor. Mazallah çok sıkıntılı şeyler olabilir. :D
Dikkat etmesi amacıyla,korna çalmış,dalgınlıkla geçmesin diye,sürücü neden atarlandı çözemedim:queen::queen::queen::queen:

herkes ağzına geleni söylemiş. tamam genç arkadaşımız hatalı da siz de b*kunu çıkartmayın. aptal salak vs diyen arkadaşlar, sizin yeğeniniz kardeşiniz vs. kimseniz yok mu ? insanlık hakkaten ölmüş.

böyle hareket yapıyorsa o da salaktır, bu kadar basit.

sdt

Yani oldu mu şimdi?
Bence tramvayın önüne kırman gerekiyordu be genç motorcu!

merhabalar ben genç motorcu o tramvaya kafa tutan benim :D işin komık yanı 17 yaşındayım allaha şükür kendim çalışarak aldım. orda benım tek hatam adamın agzını kamerayla yaklaştırmamam olmuş o hurrıyettede kesmişler adam orda bana o'spu c'cocugu dıyor. sonradan oğrendikki sevgilisiyle kavga etmiş felan . olayın dığer yuzuu görmeden bırılerıne laf etmez iseniz daha anlaışlı gözükürsünüz. bu arada @yunusus ab,m,z senınle çok konuşmuştuk 125 megelli alacaktım işte o benim insan değşiyiyor. keske daha anlayışlı oslanız. birisi sizin anneınze hızlı durdunuz dıye hadı onunda gectim sanki 4 4lük motosiklet kullanıcısınız hıcmi birniz emnıyet şeritinden gitmedi? aradan gecmedi? arabnın dıbınde anıden durmadı hadi onuda gectimm. hiçmi birniz apaçıl yada 1 seferliğine bile yapmadınızda başkalarını eleştiriyosunuz:) burda gercek abiler var sanırdım 1 yalan habera kanıp baskasının karakteri hakkında yorum yapıyosunuz yazık! iyi forumlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

yorum yukarda :) ben vıdeoyu cekenım saygılar.

Şuan yaptığın şey yediğin haltı bilip sıyrılma çabası ama dahada sıvıyorsun.Dostum bu videoları yüklerken hiç mi izlemiyorsunuz önce.Adam küfür etti diyorsun.Sen adamın yanına gidip trip atarsan adamda etmiştir tüm gün kaç kişiyle nelerle uğraşıyor.Etmesini gerektirmez ama sende bir korna çaldı diye böyke kafalara neden giriyon.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kardeş daha önce otobüs şoförune de atar yapmıştın.

Bak motovloggerlik yapıyorsun,iyi hoş.

Ama YouTube'da ki yorumların gazına gelip,hergun daha ekşın yasayayim düşüncesinde olursan bı gün birisi canını yakar,üzülürsün.

Toplumca zaten agresifiz,hergun haberlerde bir sürü cinnet,cinayet görüyoruz. Yapma böyle şeyler.

Faydalı videolarda çekmişsin,onlara devam et.

Oku,öğren kaliteli içerik üret.

Gerçi YouTubeda her türlü sebekligi yapan adamların videoları milyonlarca izleniyor.

Racon buysa,böyle takılalım bilinci olabiliyor ama sen yine de bu furyada kaliteli işler yapma gayretinde ol.

Geçen arazide spin atarken pat soldan ağaca çarptım, direk çektim çakı bıçağını atladım ağacın üstüne çat cat çat çat...

Ağaç demesin mi ben sizin oturma odasında spin atiyomuyum ?
Hadi bakalım ne demeli bu ağaca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar