Aga bu gençMotorcu değilmi?
merhabalar ben genç motorcu o tramvaya kafa tutan benimişin komık yanı 17 yaşındayım allaha şükür kendim çalışarak aldım. orda benım tek hatam adamın agzını kamerayla yaklaştırmamam olmuş o hurrıyettede kesmişler adam orda bana o'spu c'cocugu dıyor. sonradan oğrendikki sevgilisiyle kavga etmiş felan . olayın dığer yuzuu görmeden bırılerıne laf etmez iseniz daha anlaışlı gözükürsünüz. bu arada @yunusus ab,m,z senınle çok konuşmuştuk 125 megelli alacaktım işte o benim insan değşiyiyor. keske daha anlayışlı oslanız. birisi sizin anneınze hızlı durdunuz dıye hadı onunda gectim sanki 4 4lük motosiklet kullanıcısınız hıcmi birniz emnıyet şeritinden gitmedi? aradan gecmedi? arabnın dıbınde anıden durmadı hadi onuda gectimm. hiçmi birniz apaçıl yada 1 seferliğine bile yapmadınızda başkalarını eleştiriyosunuz
burda gercek abiler var sanırdım 1 yalan habera kanıp baskasının karakteri hakkında yorum yapıyosunuz yazık! iyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------
yorum yukardaben vıdeoyu cekenım saygılar.
Olayin gectigi yer kesiblikle Kayseri. Dedigim gibi belki Adana'li.
Cok da onemli degin nereli nerde gectigi. Bu kadar sacma hareket eden motorcu olamaz. Sadece ozenti olur.
senin sorununun çözümü aslında dayak..dayak yersen kendine gelirsin...şu an yaşın gereği dayak yemezsin ama asker ocağında senin gibileri muma çeviriyorlar...harbi neden bu kadar salaksın sen...uyarı kornasından kendine malzeme çıkartabiliyorsun...dağa ağır yazardım ama inşallah ıslah olursun...olmazsanda ıslah ederler..
inşallah tez zamanda zopa yersin..tımar gerekiyor...
ve bence kameran olmasa bu ahmaklığı yapmazsın..işte hep bu kameralar yüzünden..yanlış ellerde kendini rezil etmişsin...