Motosikletle İstanbul’dan Yalova ve Delmece Yaylası’na Gezi

Dün İstanbul’dan motosikletle yola çıktım. Eskihisar’dan Topçular feribotuna binip Yalova’ya geçtim. Normalde meşhur motosiklet eğitmenlerinin yaptığı eğitim gezisini kafa göre değiştirdim.

4zdmjy8.jpeg

Yalova’da, Teşvikiye yakınlarında bir göl kenarında ev yapımı sandviçlerimle kahvaltı yaptım. Yanımda getirdiğim termos çayımı da demledim.

s1exhyv.jpg
200dxhv.jpg
mn3fuyf.jpeg

Sonra Büyük ve Küçük Dipsiz Göller’e gitmek istedim ama yol virajlı ve mıcırlı olduğu için göllere inmediğim gibi şelaleye de girmedim.

Yoldan devam ederek Delmece Yaylası’na gittim. Orada bir ağacın gölgesinde kahve yaptım, küçük bir su birikintisi vardı ve inekleri izledim :) Hava sıcak olmasına rağmen durduğum yer bayağı serindi. Yaylada dağ çilekleri buldum ama henüz olgunlaşmamışlardı, onları da fotoğrafladım.

29hz4x0.jpg
2rn4guw.jpg
4buxlf6.jpg
rgwo43m.jpg
oci4iyp.jpeg

Yayladan inerken yol üzerindeki küçük bir barakanın önündeki tahta masada oturdum, yanıma bir yavru köpek geldi ve onu sevdim. Motora bayağı kuruldu gelecekte kovalayacağı için antreman yapıyor sanırım.Dönüş yolunda Gemlik'i yukarıdan izleyebileceğim bir nokta buldum biraz da orda oturdum :)

4tkwan2.jpeg
oobm1wu.jpeg
bb6pynl.jpeg

Yol düzelince deniz kenarındaki Veis dondurmaya uğradım, dondurma yedim. Sonra İstanbul’a geri döndüm.
a45zfp0.jpeg

Kask kameramın çalıştığını sanıyordum ama hafıza kartında problem olduğu için çektiğim videoları kaybettim, fotoğraf da fazla çekemedim.

huyoois.jpeg

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Tebrikler.
Keyifli ve lezzetli bir tur olmuş. 👍

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar