motosikletle her kes yaparmış diyo...

Kesinlikle yarıldım ikiye yaa :queen: :queen:
en kısa zamanda deneyeceğim vallah. (Hmm, öne abanılacak iyiceeee, veee bacaklara fayrapp :queen: :queen:

eline sağlık, iyi oldu.
(Bu arada drift deyip dururlardı ne olduğunu anlamazdım. Bunu da öğrendim :queen: bizim denizcilikte çok farklı anlamı olan bişi de, hiç benzetememiştim)

Abı super bısı ya adam cıddı cıddı bısıkletle drıft yapıyo yaaa ehehehhe :) adamda ne kas gucu varmıs heee :) Valla koptum

Mersin İl Temsilcisi
acaba zeminde mi yoksa tekerleklerde mi bişi var dedim ama öyle hızlı dönyo ki çözemedim

Yooo sakın yanlış anlamayın ortada suç,hata yok.
Siteyi fazla takip ediyorum o yüzden hatırlıyorum galiba.

Mersin İl Temsilcisi
Yooo sakın yanlış anlamayın ortada suç,hata yok.
Siteyi fazla takip ediyorum o yüzden hatırlıyorum galiba.

abimsin benim. fazla konu kirliliğime hassasiyetini anlıyorum. yanlış anlama da yok. büyüğümüzsün ve tecrübelerine her zaman ihtiyacımız var. ama arkadaşın dediği gibi ararken farklı isimle arattım. ben internette gördüğüm başlıkla açtım ki bir sonraki aratn rahat buldun diye. hepinizi seviyorum

super bısey ya helel olsun adama bıde ordakı dıger vıdeolara bakarken motorshow gordum oda harıka adama helel olsun resmen oynuyor motorla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başarılı bir çalışma :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adama helal olsun, adam bu bisikletle bunu yapıyorsa motosikletle kimbilir ne yapar. bu arada insanları milliyetlerine göre değerlendirme saplantısından vazgeçtiğimiz gün, bizim dünya ile daha da kaynaştığımız gün olacaktır.

sevgi ve saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar