Motosikletle Hayaller

Arkadaşlar Herkes motosikletle ilgili hayallerini yazsın (Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz) benim 3 türlü hayalim var

Varan 1: Şimdi Enduro - Cross grubu kurmuşuz arkadaşlarla dağ bayır dere tepe demeden geziyorun şehrin betonamesinden uzak geceleri kamp kuruyoruz sırayla nöbetler filan dünyaca ünlüyüz tabi gittiğimiz her yerde karşılamalar filan gazeteciler :bounce::mrgreen:

Varan 2: Bir 600 cc lik makina altımda, (Kız Varken) arkamda kız arkadaşım şehrin tozunu attırıyoruz gezmeler tozmalar filan. (kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden :p:pl:

Varan 3: Dünyaca ünlü yarışçıyım abi moto gp daker vs vs yarış yarış geziom birincilikler üçüncülükler ikincilikler yarış manyağıyım herkes beni konuşuyor motor denince akla ilk gelenlerdenim :p:bounce::thumleft:

altımda cbr500r olsun trafik rahat olsun güzel deniz kenarı biyere tatil için gitmekte olsam ve arkamda da ya en yakın arkadaşım yada kız arkadaşım olsa herşey bnm olurdu ;)

Dünyanın her yerinde barış olsa savaşlar olmasa ve ben cruıser ( shadow 750 ) tarzında bi makinayla kara yoluyla hacca gidip hacı olup geri gelsem :cat::cherry:

Adam akıllı bi stunt motorum olsaydı keşke. Ah hayaller... :cherry:

Motosikleti
Fazer8 abs
2012-2013 bi süpersport tarzı moturum olsa valla hiçde fena olmaz 600cc yeter

İlk önce hayalini kurduğum motorla dünya turu.Özellikle himalayaları geçip hindistana inmek.
Sonrada o gazla Dakara katılıp ülkemi temsil etmek.

altımda sıfır model bi naked ve birazda para. Sonunda Türkiye turu. Hep hayalimdir

Arkadaşlar Herkes motosikletle ilgili hayallerini yazsın (Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz) benim 3 türlü hayalim var

Varan 1: Şimdi Enduro - Cross grubu kurmuşuz arkadaşlarla dağ bayır dere tepe demeden geziyorun şehrin betonamesinden uzak geceleri kamp kuruyoruz sırayla nöbetler filan dünyaca ünlüyüz tabi gittiğimiz her yerde karşılamalar filan gazeteciler :bounce::mrgreen:

Varan 2: Bir 600 cc lik makina altımda, (Kız Varken) arkamda kız arkadaşım şehrin tozunu attırıyoruz gezmeler tozmalar filan. (kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden :p:pl:

Varan 3: Dünyaca ünlü yarışçıyım abi moto gp daker vs vs yarış yarış geziom birincilikler üçüncülükler ikincilikler yarış manyağıyım herkes beni konuşuyor motor denince akla ilk gelenlerdenim :p:bounce::thumleft:

Kalk artık okula geç kalacaksın

cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzc0OC1jdWJiZWxpLWFobWV0LWhvY2EtYWNpa2xhZGkuanBn.jpg

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
' kız Yokken) Şehirde acayip hava atıyorum aragazla yaya korkutma trafik akışının az olduğu yerlerde akrobatik hareketler resmen şehrin motorcu manyağıyım bir kısım seviyor bir kısım nefret ediyor benden '

Meğer hayal dünyası ne kadar geniş insanlar varmış, bende kendimi güzel hayaller kuruyor sanıyordum.

Siyah bir naked ekipmanlar tam bir şekille (kıyafet, kask vs.) Sahil kenarında kızların bol olduğu yerlerde bir kaç akrobasi gösteri yapmayı çok isterdim. Bütün gözler benim üzerimde alkışlar filan :flower:

motorlarla değil kızlarla hayallerinizi anlataydınız madem herkesin hayalinin bi yerinde kadınlar var..

Kendi pizzacilar zincirimi kurup, genc cocuklari asgari ucretle gunde 10 saat calistirip, pizza kutusu katlatmak, bulasik yikatmak, tuvalet temizletmek, bide kar kis demeden motorla pizza dagittirmak isterdim tabi. Nasil ama icinde para gecen hayal iste :D

Tek hayalim BİR DAHA KAZA YAPMAMAK :) ve motoruma binebilecek ruh ve beden sağlığında olmak ... gerisi zaten gelir bir şekilde..

Kawasaki GTR 1400 ile dünya turu!!!! Hayaldi, gerçek olacak inşallah amin dinimiz süphaneke!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar