Motosikletle Giderken Ufo Gördüm

hikaye cok hojdur ama benena
bunun için mr.t konu açmıştı konu dışı bölümünde oradan devam etsek hem motosohbette önemli konular görülür misal başlangıç motorlari,2000 liraya ss çok önemli hem konu dışındaki bolumden eglenmis oluruz

Hayatımda hiç bi troll makaleyi okurken bu kadar zevk vermemişti :) önce gerçek zannedip heyecanla okumaya başladım ama güzel bağlamış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahtan ilk ve son cümleleri okuyup zamanımı ziyan etmedim.
Fuzuli bir davranış sergilediğinizi düşünüyorum.
Hoş değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Iyi kötü yorum yazan herkese teşekkür ederim. Keyif alarak gülerek yazdım. Keyif verdiyse ne mutlu.

Bu mevsimde klimanın altında üstünü örtmeden uyumanın kötü sonuçları olabiliyor.

Bir gram tebessüm olmadı hocam bu ne ya okuduktan sonra en pişman olduğum konu oldu.Zaman kaybı

zaten rüya görüyormuşsunuz keşke gerçek ufo görseydiniz belki dünyaya spoiler verirdiniz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eline taşı alıp o cisme vurmaya başlayıncaya kadar ki kurgu çok güzeldi sonra birden bozmuşsun.

Havaların ısınmasıyla birlikte totonun açık bırakılarak ve gözlerin kapanmasıyla dalınan uyku türü..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir gram tebessüm olmadı hocam bu ne ya okuduktan sonra en pişman olduğum konu oldu.Zaman kaybı

Ah canımın içi kiyamam. Cok ihtiyacim vardi senin o guzel yüzündeki tebessüme. Birdahaki sefere çok cabalicam bunun için ozur dilerim

Halk arasında "decoder açıkta kalmış" dediğimiz olayın yan etkisidir hocam. Önemli bir sorun değil:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar