Motosikletle bisikletli çocuğa çarptım ucuz atlattım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaş büyük geçmiş olsun benzen bi bisiklet kazasını da ben cok ucuz atlattım. seninki yine cocukmuş bize denk gelen eşşek kadar adam arkasına baktı beni gördü aramızda 10 mt ya var ya yok hızım 40-50 civarı birden bire yolun diğer tarafına geçmek için önüme kırdı. o zaman nasıl frenleme yaptım hala şaşarım. ön lastik 2 kere kaydı toparladım ama nasıl oldu nasıl becerdim aynı şey tekrar olsa tekrar durabilirmiyim bilmiyorum. gerçekten durumunuz müsait ise muhtaç birisi denk geldiğinde 3-5 demeden bişeyler verin.
bununla gecmiş olsun tekrar allah daha kötüsünden korusun

Amin amin usta demiri skömüşüm ya kaldırım demirini sökmüşüm nasıl yaptım ben bunu 1.80 boy 58 kilo adam kaldırım demirini söküyor çok ilginç !

90la giderken frenleri tam sıkıp lastikleri bloklasam bile otomobil gibi bir çizgide durabiliyorum, siz neden duramıyorsunuz anlayamıyorum?

ustam çocuk önüme kırdığında zaten aramızda 1 metre bile yoktu o sırada arka frenin tutmıcağını anlayıp çocuğu motorun altına almıyım diye motoru kaydırıp yana yatırdım çocuk motorun üstünde kaldı bende motordan fırladım beni geçde çocuğa bişe olsaydı hepten ayvayı yemiştim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar