Motosikletinizle uyurmusunuz? :)

Sleeping_with_bike.jpg

Arkadaşlar resme bakın bakalım.Gerçi bu motosikletle uyumam ama söyle race tipi motosikletle uyumak isterim:p

Resimdekinin hangisi ile uyumak isterdiniz?Düşünün şöyle R1,RR,ZX,GSX-R,Ducati,Aprilia vb.... :queen: :santa:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum olsunama buda sanırım harley e benziyor vede cok eskibi resim yahu bu :)

boyle hatunu görürsem ne motoru kardeşim yaa :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya peki bunla uyurmusun

Peki giderken uyurmusunuz?

Benim dedem uyumuş ve yolda arkadaşları sayesinde kurtarılmıştır. Dedem polis'ti zamanında ve nöbetten dönüşte adam yorgunluktan uyuya kalmış. Altında BSA var. Yolda zigzag çizerken kornayla uyandırmışlar adamı.

Kullanırken değilde kuzenimin arkasında otoyolda biraz kestirmişim. Kask kuzenin kaskına küt diye vurunca uyandım tabi! :queen:

Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı şimdi koptuk ama gece dönerken racing de uyuyor ve askeriyenin önündeki dereye uçuyor :queen: askerler karga tulumba hastaneye götürüyorlar bir ayağı kırılıyor ve vücudunun birçok yeri ambalaj oluyor :queen:

valla ben motorumla uyumayı tercih ederim gerçi böyle bi hatuna da hayır denmez bize yakışmaz o ayrı gerçi :cherry: ama... onun kokusu mis gibi benzin kokuyor ,hava kaçırma derdi yok, horlama derdi yok , yorganı çekme derdi yok ne diyim ben sarışınımla uyurum :bounce:

Ben motorla arada sırada öpüşüyorum ama hiç aklıma uyumak gelmedi.Ama daha yeniyim 1 ayda öpüşmeye başladık herhalde bir zaman sonra da yatarız mantığı da çıkarılabilir.

Arkadaşlar gerçekten öpüşüyorum.Şöyle :Akşam bahçeye zincirlerken arada sırada tam yanaştıramadığım için ön lastiğin arkasından ellerimi dolaştırmam gbi hareketler yaparkene öpüşmekten beter yapışıyorum motora.... :queen: öyle yani...

Ne motorun yanında ne de üstünde uyumayın arkadaşlar, uyanık olun... Sonra yaya kalırsınız...
:thumright:

heysem' Alıntı:
Ben motorla arada sırada öpüşüyorum ama hiç aklıma uyumak gelmedi.Ama daha yeniyim 1 ayda öpüşmeye başladık herhalde bir zaman sonra da yatarız mantığı da çıkarılabilir.

Arkadaşlar gerçekten öpüşüyorum.Şöyle :Akşam bahçeye zincirlerken arada sırada tam yanaştıramadığım için ön lastiğin arkasından ellerimi dolaştırmam gbi hareketler yaparkene öpüşmekten beter yapışıyorum motora.... :queen: öyle yani...

:sunny: :sunny: :sunny: :silent: :silent: :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar