motosikletinizin hangi filmlerde kullanıldığını öğrenin :)

tr de tekse olay bıter motorun sadece sende olması olayı yeter
nerde buldun onu bıde bız bakalım bakem
dostum çok bilindik bi siteden buldum ;) ama detay vermek istemiyorum çünkü sahibiyle pazarlık bile ettim, ama motor istanbulda değil onun için gidip almak lazım ve ben ancak ay sonu gidebileceğim, arada siz satın almazsanız sevinirim :)

valla ben bılmem ılk gıden alır :queen: saka tabı sımdıden hayırlı olsun motoruda gordum baya ıyıymıs

benimkini 2 kere kullanmışlar......

senin makina o iki makina arasında yok scooter onlar :)

en çok aprilla galiba yahu ! capo sundan srv sine kadar kullanmışlar.. birde ducati çok..

bende tesadüfen keşfettim, cagiva marka 96 model bi motor buldumda nedir ne değildir die araştırırken :) bi bond filminde bide jurassic park ta kullanılmış, daha bi gaza geldim
735

italyanlar iyidir km si fazla değilse kaçırma hocam :) bide iyi araştır istersen makinaın kronik rahatsızlı cartı curtu sonra aldığına bin pişman olma

Son düzenleme:
italyanlar iyidir km si fazla değilse kaçırma hocam :) bide iyi araştır istersen makinaın kronik rahatsızlı cartı curtu sonra aldığına bin pişman olma
evet italyanlar iyidir, zaten cagiva markası vaktiyle mv agustayı, ducatiyi, husqvarnayı almış bi firma, agusta ismi daha ön planda diye ana marka olarak şu an mv agustayı kullanıyorlar yani cagiva markası agustanın altında üretiliyo, yani enduroda çok iyiler, kronik sorunu var marş motoru hepsinde problem çıkarmış ama ktm ve bmw marş motoru ile değiştiriliyor zaten alacağım adamda f650 nin marş motorunu takmış, kilometreside düşük oldukça, bakalım işalla bi problem çıkmaz

Son düzenleme:
evet italyanlar iyidir, zaten cagiva markası vaktiyle mv agustayı, ducatiyi, husqvarnayı almış bi firma, agusta ismi daha ön planda diye ana marka olarak şu an mv agustayı kullanıyorlar yani cagiva markası agustanın altında üretiliyo, yani enduroda çok iyiler, kronik sorunu var marş motoru hepsinde problem çıkarmış ama ktm ve bmw marş motoru ile değiştiriliyor zaten alacağım adamda f650 nin marş motorunu takmış, kilometreside düşük oldukça, bakalım işalla bi problem çıkmaz
aprillanında hastalığıdır marş motou hatta hemen hemen her makinaın rahatsızlığı olup hiç bi önem içermemektedir.. :) hiç parça uyduramassn sanayide sardırırsın 50-100 kaada

Yorum yapmıyorum Bu araçlarda da O sitedeki meşhurlar arasında :)

798.jpg

792.jpg

920.jpg

811.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar