- Konu Yazar
dostum çok bilindik bi siteden buldumtr de tekse olay bıter motorun sadece sende olması olayı yeter
nerde buldun onu bıde bız bakalım bakem
dostum çok bilindik bi siteden buldumtr de tekse olay bıter motorun sadece sende olması olayı yeter
nerde buldun onu bıde bız bakalım bakem
evet motor sağlam duruyor ama sonuçta 96 model, onun yerine biraz daha ekleyip yeni çıkıcak st kanuni gt 250mi alsam diyede düşünmüyo değilim..valla ben bılmem ılk gıden alır :queen: saka tabı sımdıden hayırlı olsun motoruda gordum baya ıyıymıs
benimkini 2 kere kullanmışlar......
bende tesadüfen keşfettim, cagiva marka 96 model bi motor buldumda nedir ne değildir die araştırırkenbi bond filminde bide jurassic park ta kullanılmış, daha bi gaza geldim
![]()
evet italyanlar iyidir, zaten cagiva markası vaktiyle mv agustayı, ducatiyi, husqvarnayı almış bi firma, agusta ismi daha ön planda diye ana marka olarak şu an mv agustayı kullanıyorlar yani cagiva markası agustanın altında üretiliyo, yani enduroda çok iyiler, kronik sorunu var marş motoru hepsinde problem çıkarmış ama ktm ve bmw marş motoru ile değiştiriliyor zaten alacağım adamda f650 nin marş motorunu takmış, kilometreside düşük oldukça, bakalım işalla bi problem çıkmazitalyanlar iyidir km si fazla değilse kaçırma hocambide iyi araştır istersen makinaın kronik rahatsızlı cartı curtu sonra aldığına bin pişman olma
aprillanında hastalığıdır marş motou hatta hemen hemen her makinaın rahatsızlığı olup hiç bi önem içermemektedir..evet italyanlar iyidir, zaten cagiva markası vaktiyle mv agustayı, ducatiyi, husqvarnayı almış bi firma, agusta ismi daha ön planda diye ana marka olarak şu an mv agustayı kullanıyorlar yani cagiva markası agustanın altında üretiliyo, yani enduroda çok iyiler, kronik sorunu var marş motoru hepsinde problem çıkarmış ama ktm ve bmw marş motoru ile değiştiriliyor zaten alacağım adamda f650 nin marş motorunu takmış, kilometreside düşük oldukça, bakalım işalla bi problem çıkmaz