Motosikletinizin En Güzel Fotoğrafları.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ve karşınızda Turkısh Airliness =)
16lg4rc.jpg

2uo2onb.jpg

nxkexh.jpg

21c9lrl.jpg

Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar.

maşallah nazarlar değmesin. önümüzdeki sene motoru yıkarsam bir kaç fotoda ben koyayım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar forumda ne zamandır şöyle motosikletlerimizin resimlerini yayımlamıyoruz.. biraz göz banyosu yapalım mı .. yükleyelim resimleri forum canlansın hadi bakalım iyi forumlar.... :mrgreen:

Koray kardşim maaşallah diyorum,Allah nazardan sakınsın,kazadan beldan korusun....favori rengimden almışsın ybr ni....bunun üzerine yorum yapılmaz diyorum,izle ve keyif al.......

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

arkadaşlar forumda ne zamandır şöyle motosikletlerimizin resimlerini yayımlamıyoruz.. biraz göz banyosu yapalım mı .. yükleyelim resimleri forum canlansın hadi bakalım iyi forumlar.... :mrgreen:

izmitlileri organize et buluşalım bi ara.....

xd.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------

file:///C:/Users/user/Desktop/foto%20karışık/bandit/xd.jpg

teşekkür ederim ederim .. motosiklet hastalığı böyle bişey oluyor.. sürekli sil ama sürme falan :mrgreen: dediğin doğru izmitliler olarak bizde biyerlere akalım.. evet izmitliler neredesiniz

Hadi bende paylaşayım dedim farklı bir türün resimleride olsun :)

İşte benim siyah incim..

fotoraf1255.jpg

fotoraf1307.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar