Motosikletinizin En Güzel Fotoğrafları.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

devamı gelecek..

Bunlar da benden,

DSCN1022Medium.jpg

DSCN1063Medium.jpg

şöyle güzel bi motorumuz yokki şuraya bizde yapıştıralım kıyağından bi foto:mrgreen:

cbf500 hafife alınacak bir motor değil ki :cat: bir naked sevdalısı olarak söylüyorum , ekle resimlerinide gözümüz açılsın :bounce: :bounce: :bounce:

şakaydı tabiki:)
ama niyeyse bu güzel makinamın resmini düzgün bir çekmedim:salut: er5 te durmadan resim çekiyordum, herhalde yaşlanıyorum, heves zayıflıyor:queen:
şöyle kıyaaandan bi foto yapıştırırım yakında:cat:

şakaydı tabiki:)
ama niyeyse bu güzel makinamın resmini düzgün bir çekmedim:salut: er5 te durmadan resim çekiyordum, herhalde yaşlanıyorum, heves zayıflıyor:queen:
şöyle kıyaaandan bi foto yapıştırırım yakında:cat:

:cherry: işin sırrı açıda ... güç içinde ... evet o kareleri yakalayabilirsin .... unutma güççç içinnndeeeee :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: hadi bekliyoruz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

blaCkPrinCe

motorun güzel kazasız belasız kullan inşallah ....
senin için video linkleri vermiştim izledinmi :wiinkk:

ne yalan sölim izleyemedim açmayı denedim ama face de bir sorun çıktı.hatırlamşken tekrar deniyeyim.teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------

ne yalan sölim izleyemedim açmayı denedim ama face de bir sorun çıktı.hatırlamşken tekrar deniyeyim.teşekkür ederim

ses manyağı değilimdir aslında ama,motorun resimini gördüğü zaman keşke sesini duysam diye geçiyor içinden insanın.izledim teşekkür ederim kesinlikle beklediğimden daha iyi.tekrar teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar